La ce ajuta terapia cu vacuum?

0 Shares
0
0
0

Doamnele si domnisoarele isi doresc foarte mult sa aiba un corp de invidiat, iar unele chiar fac ceva in aceasta privinta, pentru ca sunt constiente de faptul ca este aproape imposibil sa ai un corp perfect, fara sa faci efort fizic, sau fara sa urmezi un plan de alimentatie, o dieta sau anumite tratamente speciale.

Tocmai de aceea, femeile care nu au un program foarte incarcat, aleg sa isi petreaca cel putin o ora pe zi la sala de sport, unde facand mai multe exercitii cardio, sau exercitii la aparate, vor reusi sa isi modeleze corpul dupa bunul plac.

Femeile care desi ar vrea sa petreaca ore intregi in fiecare saptamana la sala de sport, insa care au un program foarte incarcat, cu siguranta vor apela la anumite planuri de alimentatie sau la anumite diete, pentru a reusi sa isi mentina greutatea corporala, daca nu pot sa isi si modeleze corpul.

Doamnele sau domnisoarele care totusi isi doresc sa arate bine, au ceva timp liber, insa care nu sunt prea prietene cu efortul fizic, pot alege sa urmeze tot felul de tratamente de infrumusetare, pe la diferite saloane de exemplu.

Sunt femei care aleg sa urmeze un tratament de radiofrecventa corporala, care cu siguranta le va ajuta sa isi modeleze corpul, si sa scape de dusmanul lor cel mai important, si anume celulita.

Sunt femei insa care nu aleg un astfel de tratament, ci opteaza pentru o electrostimulare corporala, sau pentru tratamentul cu vacuum.

Sunt producatori care vand vacuum, iar kinetoterapeutii isi pot echipa cabinetele cu astfel de aparate, care sunt la fel de utile precum si celelalte doua tratamente amintite anterior?

Referitor la terapia cu vacuum, aceasta se realizeaza printr-um masaj superficial si tototdata profund al tesutului, si are doua mari efecte asupra corpului uman, si anume faptul ca activeaza circulatia sangelui, si contribuie la o mai buna circulatie sanguine, iar al doilea efect este detoxifierea, si anume faptul ca se vor elimina astfel toxinele din corp.

Aceasta terapie functioneaza conform principiului producerii presiunii negative in interiorul unei ventuze aplicate pe piele. Se va produce aspiratia prin arcuirea pielii si bombarea acesteia, iar pentru ca pacienta sa nu simta disconfort, va trebui ca pielea arcuita sa ocupe aproximativ 20% din cavitatea ventuzei, indiferent de dimensiunea acesteia.

Aparatele care se folosesc in aceasta terapie, pot sa aiba ventuze de diferite dimensiuni, iar aceste diferite dimensiuni ale ventuzelor vor asigura diferite nivele de aspiratie.

Fara doar si poate, cel mai simplu “aparat” cu vacuum daca il putem numi asa, este o ventuza simpla de cauciuc, ce se strange, se lipeste de piele, iar apoi se elibereaza, iar astfel se va crea efectul de aspiratie. Cu siguranta un astfel de tratament poate sa fie urmat chiar si acasa.

Printre optiunile traditionale care se mai pot folosi in acest scop ar fi ventuzele din sticla, prin care se poate trece o flacara, iar care apoi se vor aplica pe spate. Acesta este un leac babesc, insa care poate avea rezultate foarte bune.

0 Shares
You May Also Like
Cum se pot alege dispozitivele medicale

BlogCum se pot alege dispozitivele medicale

Alegerea dispozitivelor medicale potrivite este esențială pentru asigurarea unei îngrijiri medicale de calitate și pentru îmbunătățirea sănătății și…