Ce contine un trusou botez pentru fetite?

0 Shares
0
0
0

Alegerea unui trusou botez fata este una dintre sarcinile pe care nasii o au de indeplinit, asa ca pentru a le veni in ajutor, propunerea noastra este aceea de a-si indrepta atentia spre BotezdePoveste, pentru a alege un trusou cu elemente de cea mai buna calitate, create handmade.

In urmatoarele randuri veti descoperi ceea ce poate contine un trosou pentru botez creat special de catre specialistii de la BotezdePoveste.

Asadar, nasii isi pot indrepta atentia spre un trusou care sa contina urmatoarele elemente: cutie cadou, prosop bebelus, prosop preot, sapun, sticluta de mir, fasa si panza brodata. Cu siguranta exista nasi care isi doresc sa opteze pentru trusouri personalizate de botez pentru finutele lor, asa ca pot alege pentru acestea trusouri personalizate.

Prosopul si sapunul pentru preot sunt extrem de importante pentru ca acestea vor fi folosite de catre parinte, inainte si dupa terminarea ritualului. Sapunul este folosit de catre preot pentru ritualul de spalare a mainilor inainte de a scufunda bebele in cristelnita, in timp ce prosopul va fi utilizat pentru a se sterge pe maini dupa spalarea mainilor, dar si dupa ce va scoate proaspatul crestin din cristelnita.

Prosopul pentru bebelus este extrem de important, insa acesta fiind confectionat de catre specialistii de la BotezdePoveste care au folosit cele mai bune materiale din punct de vedere calitativ, va absorbi foarte bine apa de pe pielea bebelusului, imediat ce acesta va fi scos de catre preot din cristelnita.

Sticluta pentru mir este urmatorul element care face parte din trusoul de botez. In interiorul acesteia se va pune ulei de masline care in biserica va primi proprietatile mirului (ulei sfant), care va fi utilizat atat la biserica pentru ceremonia de botez, cat si acasa a doua zi, pentru baita bebelusului.

Dupa baita de a doua zi, sticluta pentru mir va ramane amintire familiei, asa ca nasii pot alege pentru finuta lor de exemplu o sticluta pentru mir personalizata. Aceasta va fi decorata handmade, de catre specialistii de la BotezdePoveste, care cu multa pasiune si cu multa rabdare vor decora perfect elementul.

Panza de mir este deasemenea parte a trusoului pentru botez, iar aceasta trebuie sa fie confectionata dintr-un material de calitate superioara. Conform traditiei, crasma trebuie sa fie din panza alba si neprelucrata. In atelierele BotezdePoveste se confectioneaza panza de mir care sunt moi si confortabile, astfel incat pielea bebelusului sa nu fie iritata.

Fasa este un alt element foarte important, care se foloseste alaturi de panza de mir pentru infasarea bebelusului, imediat ce acesta este scos din cristelnita.

Asadar, acestea sunt elementele care fac parte dintr-un trusou de botez pentru fetite. Trusourile de la BotezdePoveste sunt special gandite pentru a fi livrate in asa fel incat sa ajunga la destinatie in timp util. Recomandarea noastra pentru viitorii nasi este sa aleaga trusouri de botez de la BotezdePoveste, pentru ca acestea sunt realizate handmade, de catre persoane care lucreaza cu drag. Specialistii care creaza aceste trusori, folosesc doar materiale de cea mai buna calitate.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…