Tipuri de brazi artificiali

0 Shares
0
0
0

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea bradutilor sunt construiti. Brazii de pvc au ace ce sunt infipte practic intr-un brat mai lung din pvc sub compresie si sunt mai apoi fixati pe ramuri.

Brazii de tip PE: reprezinta cea mai noua intrare din domeniul brazilor artificiali. Acest tip de brazi sunt reprezentati de ace tridimensionale facute din plastic si atasate pe ramurile care au un look foarte realistic, chiar si atunci cand sunt privite de aproape. Brazii artificiali de tip PE sunt facuti din polietilena iar ramurile sunt construite in asa fel incat sa arate ca lemnul natural, de aceeasi densitate si grosime ca acesta.

Brazii de Craciun Pre-Lit: pre aprinsi sau cu instalatia deja instalata: acestia vin de obicei cu lumini pre instalate multicolore de tip Led, de culoare alba sau multicolore. In general cei ce sunt construiti cu 2 culori au posibilitatea de schimbare dintr-un switch a celor 2 culori, la o simpla apasare de buton.

La fel si pentru cei cu lumini multicolore. Multe modele au de asemenea si muzica cu tematica de Craciun care poate fi si ea pornita din aceeasi mica telecomanda ce ii insoteste. Daca ai nevoie de instalarea rapida a unui bradut de Craciun, cu instalatia deja montata, acesta este tipul de brad recomandat pentru tine. De obicei instalarea unor astfel de brazi dureaza doar cateva minute.

Tipurile de instalatii luminoase ale acestor braduti, sunt de obicei protejate si sunt de tip continu-on, adica in momentul cand una dintre lumini se arde, restul instalatiei lumineaza fara probleme si fara intreruperi. De asemenea, majoritatea acestor istalatii, pot fi achizitionate cu lumini de schimb, in caz ca doriti sa le schimbati.

Bradutii de tip “flocked” : acestia au un design realist si sunt incarcati cu zapada artificiala, ceea ce va face persoanele ce ii privesc sa creada ca ati luat un bradut deja incarcat cu zapada, de afara si l-ati adus in casa pentru a-l impodobi. Acesti copaci vin cu luminite pre instalate sau nu neaparat si dau un farmec de lume veche decorului dumneavoastra de sarbatori.

Brazii de Craciun comerciali si de tip Outdoor: Acest tip de brazi este perfect pentru a fi instalat afara, in spatii largi sau in mari centre comerciale, magazine, etc. Pot fi amplasati de asemenea in cladiri mari de tip office, in malluri sau in shopping-center-uri. Unele modele vin cu instalatii montate, iar altele sunt facute special pentru a fi impodobite dupa asamblare.

Ce sa aleg? Un bradut cu instalatie montata de producator sau unul simplu?

Alegerea unui bradut cu instalatia montata deja sau nu, este o chestie de stil si convenienta. Bradutii de Craciun simplii sunt excelenti pentru oamenii care prefera stilul clasic de a decora si vor sa se bucure de momentul decorarii bradului, alaturi de familie sau prieteni. Pe de alta parte, cumparand unul cu instalatia deja montata, veti scapa de o grija, mai ales daca sarbatoarea bate la usa si dumneavoastra inca nu ati montat bradutul.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…