Festivalul Enescu ofera o aplicatie pentru Android si iOS

0 Shares
0
0
0

Sunteti interesati sa aflati ultimele noutati cu privire la Festivalul Enescu? Nu trebuie sa dedicati timp pentru a cauta online informatiile dorite, deoarece o puteti face prin descarcarea aplicatiei special conceputa pentru acest festival. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store.

Utilizatorii acestei aplicatii se pot bucura de acces in timp real la informatii referitoare la noua editie a Festivalului Enescu, aceste informatii fiind disponibile si pe website-ul oficial al festivalului. Prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorii vor putea gasi fotografii de la concertele din cadrul Festivalului si vor putea citi stiri despre artistii invitati si articole despre compozitorul George Enescu.

Datorita faptului ca aplicatia se sincronizeaza cu site-ul atunci cand telefonul mobil este conectat la internet, isi actualizeaza cu usurinta continutul, iar dumneavoastra puteti afla rapid cele mai noi informatii. In plus, aplicatia este disponibila si in limba engleza, motiv pentru care persoanele straine care doresc sa afle informatii despre Festival o pot face cu usurinta.

La editia 2015 a Festivalului au participat aproximativ 2.500 de artisti straini si 500 de artisti romani, perioada de desfasurare a Festivalului fiind cuprinsa intre 30 august si 20 septembrie 2015. Acesta este cel mai mare eveniment cultural din Romania, iar editia 2015 a surprins prin numarul mare de artisti, cat si prin  interpretarea contemporana a unora dintre cele mai importante orchestre din lume.

Alaturi de aplicatia oferita de Festivalul Enescu, exista multe alte aplicatii pe care le putem instala, pentru a ne face viata mai usoara. Spre exemplu, un mall din Bucuresti a lansat o aplicatie prin care ofera clientilor posibilitatea de a afla cu usurinta care sunt cele mai noi promotii.

Cert este ca telefoanele inteligente pot face numeroase lucruri pentru noi, iar aplicatiile ne usureaza utilizarea. Daca iubiti muzica clasica si doriti sa fiti la curent cu cele mai noi articole despre artistii indragiti, instalarea aplicatiei Festivalul Enescu va poate fi de ajutor. Aplicatia va poate oferi toate informatiile pe care vi le doriti, cat si informatii legate de urmatoarea editie din anul 2016, asteptata cu sufletul la gura de romani si nu numai.

Festivalul Enescu reprezinta o oportunitate pentru tinerii artisti, datorita concursurilor pentru vioara, pian, violoncel si compozitie, care vor fi organizate. Concursul va fi jurizat de artisti recunoscuti la nivel international, precum Natalia Gutmann, Gabriel Tacchino si Arto Noras.

Astfel, Festivalul Enescu este o oportunitate pentru tinerii artisti care doresc sa se lanseze in cariera si sa devina cunoscuti publicului. Existenta unei aplicatii pentru acest festival este o dovada a faptului ca tehnologia moderna se poate intelege foarte bine cu cultura si poate contribui la promovarea culturii. Astfel, daca detineti un iPhone sau un telefon cu Android, veti putea instala aceasta aplicatie.

Telefoanele inteligente sunt nelipsite din buzunarele romanilor, fiind disponibila si o gama variata de piese iPhone si piese pentru dispozitivele cu Android si de service-uri gsm, care va ajuta sa va reparati telefoanele, atunci cand acestea nu mai functioneaza. Asadar, este deosebit de accesibil astazi sa fiti utilizator de telefoane cu functii smart.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…