Ce este de fapt o chiuveta exterioara pentru gradina?

0 Shares
0
0
0

Probabil ca ai regretat de mai multe ori ca nu ai in gradina ta o chiuveta de exterior unde sa te speli pe maini dupa gradinarit, sa speli legumele si fructele, sau de care sa te folosesti cu diferite ocazii. Nu mai fi suparat! Pentru cei care petrec mult timp afara, in gradina, a fost dezvoltata o chiuveta de gradina multifunctionala.

Aceasta se conecteaza la un robinet care este folosit pentru a uda gradina. In acest caz, nu trebuie sa deconectati de fiecare data furtunul de udare. Se poate folosi in acelasi timp cu spalarea. Dar asta nu este tot – chiuveta este echipata cu un suport pentru furtun si un mic compartiment pentru depozitarea obiectelor de lucru.

Design si utilitate

Exista multe modele de chiuvete de gradina care difera ca design. Gradinarilor le va placea in special faptul ca, chiuveta are un capac glisant. Capacul este format din doua jumatati, care sunt situate deasupra chiuvetei. Este suficient sa pui jumatatile impreuna si un loc de munca suplimentar apare in fata ta. Pe o astfel de masa improvizata, puteti gati, de exemplu: taiati legumele, curatati pestele. Si pentru ca mixerul sa nu interfereze cu miscarea capacelor, acesta este pliat in chiuveta.

Compartiment de depozitare

Sub chiuveta se afla un compartiment cu usa. Compartimentul poate depozita unelte mici, manusi, diferite unelte de care ai nevoie pentru gradinarit. In jurul compartimentului exista un loc pentru infasurarea furtunului de gradina. Furtunul este conectat la unul dintre conectorii laterali ai chiuvetei. Un alt conector lateral este folosit pentru a scurge apa murdara in zona de drenaj a santierului sau intr-o galeata.

Pe chiuveta exterioara ar trebui instalat un furtun flexibil cu o adapatoare. Este mult mai convenabil decat un robinet conventional.

Puteti directiona jetul de apa in orice unghi prin miscarea libera a udatoului. Un alt detaliu important este folosirea unui gratar care inchide chiuveta. Este suficient sa aranjati legumele pe gratar si sa le clatiti cu un jet de apa. Toata murdaria din ele se va scurge prin gratar in chiuveta.

Chiuveta de gradina este realizata din polipropilena. Are dimensiuni de 540 x 445×560 mm. Este usor de instalat oriunde in zona dvs. Aceasta este foarte convenabila pentru transport si depozitare.

Improvizatii folosind o chiuveta clasica

Daca decideti sa faceti o chiuveta de gradina cu propriile maini, atunci va sfatuim sa luati o masa din lemn si sa utilizati o chiuveta din otel inoxidabil. Toate partile din lemn ale mesei necesita acoperire cu agenti de protectie impotriva umezelii. Este recomandabil sa instalati o masa cu chiuveta langa robinetul de apa de vara. Aveti grija de modul in care colectati apa uzata. Puteti organiza scurgerea apei murdare in fosa septica existenta a casei sau puteti face o scurgere separata pentru chiuveta dvs de exterior.

In concluzie, speram ca aceste detalii despre chiuvetele de exterior v-au ajutat sa va faceti o idee mai clara despre ce sunt acestea si cum se folosesc. Va incurajam sa va informati in continuare si sa achizitionati un astfel de model de chiuveta, daca considerati ca se potriveste nevoilor dvs.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi un panou fotovoltaic?

BlogCum alegi un panou fotovoltaic?

Panourile fotovoltaice au devenit o opțiune tot mai populară pentru cei interesați să genereze energie electrică verde și…