Cum aleg femeile tricoul potrivit?

0 Shares
0
0
0

In ceea ce priveste tricourile, acestea sunt articole de vestimentatie, pe care fiecare dintre noi le purtam fie datorita faptului ca ne dorim un look care sa fie in tendintele modei, fie le purtam datorita faptului ca sunt cele mai commode articole de vestimentatie, fie le purtam pentru ca pur si simplu ne plac.

Acestea sunt articolele de vestimentatie care pot sa fie purtate oricand si oriunde, si in ciuda faptului ca toata lumea are garderoba plina de tricouri, nimeni nu spune ca are tricouri suficiente, sau ca are tricoul ideal.

Cei care au cat de cat cunostinte in ceea ce priveste moda, sustin faptul ca in ultima perioada, tricourile reprezinta o versiune a camasii, datorita faptului ca ele sunt articole vestimentare de baza in orice garderoba, si sunt mult mai usor de purtat decat o camasa.

Ei bine, alegerea tricoului potrivit, este o sarcina si o misiune grea pentru orice barbat, insa in momentul in care vine vorba despre femei, si despre alegerea tricoului potrivit, aceasta tinde sa devina o misiune aproape imposibila.

Femeile pot opta pentru un tricou atunci cand aleg sa poarte o tinuta lejera, insa pot purta de exemplu un tricou personalizat de exemplu, cumparat de pe Tricouri-misto.ro, atunci cand au de transmis un mesaj, sau cand isi doresc pur si simplu sa afiseze un look urban impecabil.

Asadar, dupa cum am spus, femeile pot opta chiar si pentru un tricou personalizat, pe care il pot purta nu neaparat pentru a transmite un mesaj anumitor persoane, insa poate sa fie purtat si strict in acest scop.

Cand vine vorba insa de a alege tricouri ceva mai elegante, cu siguranta doamnele vor tine foarte mult cont si de silueta.

Fiecare femeie isi va alege un tricou in functie de forma corpului, astfel ca doamnele care dispun de un bust generos, nu vor fi avantajate de acele tricouri cu gluerul la baza gatului. In cazul acestor doamne, ar fi recomandate tricourile care au gulerul in V, dar si tricourile mai decoltate, pentru ca acestea vor oferi un efect de subtiere.

Sunt o multime de femei, care in momentul in care isi aleg un tricou, sunt foarte atente la forma manecilor. Se spune ca femeile, cu cat inainteaza in varsta, cu atat sunt mai putin dispuse sa isi mai expuna bratele, asa ca vor alege tricouri ale caror maneci vor fi cat mai lungi.

Referitor la manecile tricourilor, specialistii in moda sustin faptul ca manecile 3/4 avantajeaza orice femeie, in timp ce manecile exagerat de scurte nu.

Dimensiunile tricourilor conteaza deasemenea foarte mult pentru femei, atunci cand trebuie sa isi aleaga un tricou. De regula, doamnelor le sta bine sa poarte un tricou care sa nu fie nici prea mare, insa nici prea mic.

Pentru ele, ar fi perfect un tricou care sa urmeze foarte bine linia corpului, insa care sa nu se muleze.

Deasemenea, un alt aspect foarte important, in functie de care isi vor alege femeile tricourile, va fi culoarea acestora, iar fiecare femeie isi va alege tricoul in culoarea preferata.

0 Shares
You May Also Like