Cele mai potrivite rochii de revelion

0 Shares
0
0
0

Alegerea rochiei ideale pentru revelion este o adevarata provocare pentru foarte multe femei, datorita faptului ca revelionul este un eveniment de o foarte mare importanta, iar femeile isi doresc ca in noaptea dintre ani sa arate impecabil.

In continuarea acestui articol, doamnele si domnisoarele vor putea afla care ar fi cele mai potrivite rochii de revelion, asa ca in mod evident vor stii ce sa aleaga dupa ce vor citi articolul.

Cu siguranta una dintre cele mai inspirate idei pentru alegerea rochiei de revelion, ar fi o rochie lunga cu umerii goi. Acesta este cel mai clasic model de rochie de seara, iar spatele gol al rochiei care este foarte indraznet, emana eleganta.

Aceste rochii se poarta intr-un mediu formal, iar pentru ca tinuta sa fie perfecta, se poate opta pentru un lantisor fin si pentru un sal elegant, care sa le tina cald la miezul noptii femeilor.

Rochia lunga cu crapatura pe picior poate reprezenta si ea o solutie ideala pentru noaptea de revelion, in primul rand datorita faptului ca este o rochie eleganta, dar si datorita faptului ca ii asigura purtatoarei un grad mare de confort.

O astfel de rochie este foarte senzuala, si cu siguranta va atrage privirile tuturor barbatilor de la petrecere. Pentru ca totul sa fie perfect, incaltamintea ar trebui sa fie compusa dintr-o pereche de pantofi speciali, care sa se potriveasca perfect cu aceasta tinuta.  De amintit este si faptul ca picioarele vor fi scoase in evidenta de catre crapatura rochiei.

Rochia lunga de tip sirena poate sa fie si ea ideala pentru noaptea de revelion, mai ales pentru femeile care participa la o petrecere organizata intr-un local elegant. Cu siguranta o astfel de rochie este mai greu de purtat, insa va transforma femeia care o va purta, in atractia serii.

Rochiile de tip sirena sunt ideale pentru femeile mai inalte, insa si femeile mai scunde pot purta o astfel de rochie, daca isi aleg marimea ideala a tocurilor. Femeile care poarta o astfel de rochie ar trebui sa evite sa stea pe afara, pentru ca lungimea rochiei le va ingreuna mersul, iar rochia se va putea murdari foarte rapid.

Chiar daca pana acum am discutat doar despre rochii lungi de revelion, cu siguranta si rochiile scurte pot sa fie ideale pentru noaptea dintre ani.

Sunt femei care aleg sa petreaca noaptea dintre ani in club, sau chiar si la o petrecere de tip cocktail, asa ca pentru a avea o mai mare miscare de libertate, ele vor putea sa isi aleaga rochii scurte.

Aceste rochii vor fi ideale datorita faptului ca le vor scoate purtatoarelor picioarele in evidenta, iar plus de asta, rochiile scurte se pot asorta foarte bine cu o pereche frumoasa de pantofi.

Ei bine, acestea au fost doar cateva exemple de rochii pe care femeile ar putea sa le poarte in noaptea de revelion, iar fiecare doamna si somnisoara isi va alege in functie de preferinte rochia, dar si in functie de buget si de locatia unde se va desfasura petrecerea de revelion.

0 Shares
You May Also Like
Cand a aparut ia romaneasca?

BlogCand a aparut ia romaneasca?

„Ia” este cea mai importanta componenta a costumului traditional romanesc, iar celelalte parti prind contur in jurul acesteia…