La ce este folositor tratamentul cu oxigen hiperbaric?

0 Shares
0
0
0

In Statele Unite ale Americii, o multime de vedete au apelat la tratamentul cu oxigen hiperbaric, facut cunoscut in urma cu mai multi ani de zile de catre Madonna, despre care se spune ca ar reprezenta secretul frumusetii.

Datorita faptului ca peste Ocean acest tratament a avut rezultate fabuloase, se pare ca si la noi in tara sunt mai multi distribuitori care vin in intampinarea saloanelor si le vand oxigen hiperbaric cu scopul de a fi folosit pentru astfel de tratamente.

In cazul in care te intrebi cum te poate ajuta un tratament cu oxigen, ei bine trebuie sa stii ca acesta este extrem de important pentru celule.

Fiecare celula din corpul uman foloseste oxigenul in procesele metabolice zilnice, pentru ca oxigenul ne da energie si ne sustine viata. Este extrem de important de precizat faptul ca atunci cand celulele din corpul uman nu sunt suficient de bine oxigenate, in primul rand ne imbolnavim corpul, iar in al doilea rand, pielea noastra imbatraneste foarte rapid.

Un amanunt extrem de important, care deasemenea trebuie mentionat, este acela ca stilul de viata al nostru, faptul ca anumite persoane consuma alcool, funeaza, alte persoane nu mananca sanatos, femeile se machiaza zilnic, plus mediul inconjurator care este foarte poluat, contribuie foarte mult la slabirea oxigenarii celulelor corpului uman.

Ei bine, din fericire in zilele noastre astfel de probleme pot sa fie rezolvate, iar tratamentul cu oxigen poate fi solutia ideala pentru lupta cu acesti factori negativi care ii dauneaza corpului.

Tratamentul cu oxigen este ideal pentru ca le ofera celulelor din corp oxigenul de care acestea au nevoie pentru o functionare perfecta, iar beneficiile unui astfel de tratament cu siguranta sunt foarte multe.

In primul rand putem aminti faptul ca oxigenul este ideal pentru corp si pentru ca neutralizeaza toxinele, dar si datorita faptului ca oxigeneaza tesuturile. Deasemenea, oxigenul mai are si rolul de a regla pH-ul din piele, dar este ideal si pentru imbunatatirea sangelui.

Cu siguranta in toata tara, sunt mai multe clinici de infrumusetare in cadrul carora se efectueaza tratamente cu oxigen hiperbaric, iar persoanele care isi doresc sa aiba un aspect intinerit, pot urma un asemenea tratament.

In cadrul unei clinici de infrumusetare, trebuie sa se gaseasca un astfel de aparat pe baza de oxigen, care sa dispuna de mai multe functii importante, cum ar fi: vacuum, oxigen normobaric, fotobiomodulare, inhalatie de oxigen, si nu in ultimul rand, oxigen hiperbaric.

In mod evident, sunt o multime de persoane care si-ar dori sa urmeze un astfel de tratament, insa care cand aud de oxigen hiperbaric renunta, din cauza fricii.

Trebuie mentionat faptul ca un astfel de tratament, nu este deloc dureros, nu creaza senzatie de disconfort, si nu necesita nici perioada de recuperare.

Acest lucru inseamna ca persoanele care urmeaza un asemenea tratament, in momentul in care au iesit de la clinica, isi pot desfasura activitatile  zilnice fara nici o problema, pentru ca nu au nevoie de timp de odihna, precum in cazul altor tratamente de infrumusetare.

0 Shares
You May Also Like
Cum se pot alege dispozitivele medicale

BlogCum se pot alege dispozitivele medicale

Alegerea dispozitivelor medicale potrivite este esențială pentru asigurarea unei îngrijiri medicale de calitate și pentru îmbunătățirea sănătății și…