4 motive pentru care manichiura de la salon este mai recomandată decât manichiura acasă

0 Shares
0
0
0

A avea grijă de unghiile noastre este un obicei sănătos, care contribuie la un aspect îngrijit, dar și la prevenirea semnelor de îmbătrânire. Prin urmare, manichiura este o parte importantă din rutina de îngrijire a fiecărei persoane, în special a femeilor care nu doar că apreciază o manichiură în tendințe, dar acordă o atenție sporită și sănătății unghiilor.

Când vine vorba de unghii îngrijite, frumoase și atrăgătoare, doamnele au de ales între manichiură realizată acasă și o manichiură profesionistă realizată la salon. Deși este util să știm cum să realizăm o manichiură aspectuoasă și acasă, rareori manichiura de acasă poate fi comparată cu manichiura de la salon.

Iată, mai jos, avantajele unei manichiuri executate profesionist la un salon de încredere:

Veți primi servicii profesionale, realizate cu cele mai moderne echipamente. Saloanele oferă servicii de manichiură de care sunt responsabile persoane cu mare experiență în îngrijirea și sănătatea unghiilor. Experiența este cea care asigură o manichiură frumoasă și sănătoasă, pe lângă echipamentele sofisticate. În cadrul saloanelor se folosesc lacuri și geluri de înaltă calitate, ustensile superioare și pile electrice care modelează cu atenție unghiile.

Pentru o finisare precisă, la salon se folosește adesea pila electrica de unghii, Marathon M3 Champion, 35000 RPM, Mandrina H37SP, dar în schimb acasă folosim o pilă manuală obișnuită. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la marginile inegale, la finisajul perfect al lacului sau la cât de durabil este gelul. Puteți fi sigure că la ieșirea din salon veți avea unghii perfect modelate și lustruite, fără colțuri care agață și fără cuticule inestetice.

Manichiura la salon înseamnă economie de timp. Atunci când ne facem manichiura acasă, mai ales dacă optăm și pentru aplicarea unui lac sau al unui gel, este foarte posibil să facem tot felul de greșeli, iar greșelile necesită destul de mult timp pentru a fi remediate, fără a menționa și cantitatea de frustrare pe care o simțim la fiecare greșeală.

Deoarece la salon unghiile noastre primesc atenția unei manichiuriste profesioniste, putem avea încredere că vom beneficia de o manichiură fără cusur, fără ca noi să mai pierdem timp prețios și fără să ne mai stricăm starea de bine.

Saloanele oferă o gamă largă de produse și servicii.  Un salon profesionist și bine echipat dispune de o varietate de produse pentru realizarea unei manichiuri impecabile, inclusiv o gamă amplă de culori de lacuri și geluri, geluri cu finisaje strălucitoare sau mate, pudre și sclipici de unghii, precum și bijuterii, tatuaje și accesorii pentru unghii. Acasă, probabil, dispuneți de o gamă limitată de produse calitative pentru unghii.

De asemenea, saloanele oferă o varietate de servicii de manichiură, inclusiv curățarea de bază a unghiilor naturale, acrilice sau artificiale, realizarea de tatuaje pe unghii, manichiură franțuzească și o varietate de alte modele.

Salonul este singurul loc unde veți fi răsfățată cu adevărat. Cea mai atrăgătoare parte a mersului la salon este răsfățul de care beneficiem. E o senzație foarte plăcută să ne lăsăm unghiile în grija unei persoane care știe ce face și care dispune de echipamente și produse moderne.

La finalul unei săptămâni agitate la muncă și acasă, sună mult mai bine să mergem la salon și să ne relaxăm preț de o oră decât să încercăm să găsim acasă un loc liniștit unde putem încerca să ne facem manichiura fără să fim deranjate. Cel mai probabil, acasă nu vă puteți curăța și hidrata mâinile și unghiile așa cum o manichiuristă ar face la salon.

Și masajul efectuat pe cont propriu parcă nu este la fel de plăcut ca cel realizat de o altă persoană.

Dacă doriți o manichiură perfectă, durabilă și în tendințe, efectuată cu produse de de înaltă calitate, atunci o manichiură profesionistă realizată la salon cu siguranță este mai avantajoasă.

0 Shares
You May Also Like

BlogCe ofera Wellnessist?

In Romania au existat din cele mai vechi timpuri zone unde apele termale si namolul au fost folosite…