Cauți o motocoasă de tuns iarba fiabilă?

0 Shares
0
0
0

Oricine lucrează în fiecare zi cu o motocoasă pentru tuns iarba și buruienile, solicită cerințe ridicate în ceea ce privește calitatea și performanța. Pe bună dreptate. Motocoasă profesională Alpin profi 5600 motor benzină 4 timpi, 7 cp a fost creată pentru profesioniști. 

Baza pentru aceasta este o tehnologie robustă și fiabilă, concepută pentru o utilizare continuă dură, în condiții extreme. În ceea ce privește eficiența, ergonomia și performanțele, motocoasa profesională își urmează propriul drum ani de zile.

Cauți o motocoasă de tuns iarba fiabilă?

Motocoasă profesională Alpin profi 5600 motor benzină 4 timpi, 7 cp  își pune în valoare calitatea, performanța și confortul. Motocoasa profesională pe benzină este potrivită pentru tine și îți oferă opțiunea de a tunde gazonul și buruienile pe zone de diferite dimensiuni. 

Cu pornire cu demaror confortabil, cu mânere ergonomice și arbore reglabil cu 9 caneluri, motocoasa profesională pe benzină inspiră caracteristici diferite pentru fiecare nevoie și putere enormă. Datorită motorului puternic de 7 CP, nici iarba mai înaltă, nici ierburile nu reprezintă o problemă. 

Motocoasa profesională fără fir

Motocoasa profesională de tuns iarba pe benzină este potrivită în special, pentru peluze de dimensiuni extinse. Cu noua ta motocoasă profesională, vei fi 100% independent și mobil în grădina ta sau pe spațiile verzi din mediul urban sau rural. Datorită operației simple, nu apar întrebări atunci când o utilizezi și ai puțin de manevrat chiar și pe parcele înguste.

Datorită motorului pe benzină, funcționează complet fără fir. În acest caz, nu ești legat de o locație cu alimentare sau de o anumită lungime a cablului. La tunderea gazonului, ierbii sau buruienilor te vei bucura de libertatea maximă de mișcare, astfel încât motocoasa profesională să poată fi utilizată și flexibilă în spațiile verzi.

Motocoasa profesională – o nouă generație

Noua generație de motocoase profesionale permite o tăiere de primă clasă, economisind  timp. Nu este nevoie să te oprești pentru a goli punga de colectare sau pentru a elimina tăieturile. Economisiți până la 30 la sută din timp. În același timp, substanțele nutritive și îngrășămintele din firul ierbii rămân în gazon.

Motocoasa profesională asigură un nivel perfect de tundere și așa funcționează astăzi îngrijirea modernă a spațiilor verzi. Motocoasă profesională Alpin profi 5600 motor benzină 4 timpi, 7 cp combină performanța și motorul pe benzină, cu avantajele unei scule fără fir, fără fum de evacuare, mai puțin zgomot și vibrații și cerințe mai mici de întreținere, în special pe pante și pe peluze mai înalte.

Cu noua transmisie prin cardan, este acum disponibilă o nouă generație de scule fără fir, creată pentru profesioniști. Componenta principală este motorul în 4 timpi, de 7 cp și o capacitate cilindrică de 62 cc și aproape că dublează puterea motoarelor pe baterii. Cu toate acestea, performanța fără un rezervor de benzină ar fi inutilă pentru utilizatorii profesioniști. 

Motocoasa profesională strălucește mai ales prin puterea și performanța sa. Diferitele caracteristici ale motocoasei pot fi perfect adaptate la cerințele și nevoile individuale. Ai posibilitatea de a  tunde gazonul, iarba și buruienile și mai convenabil, fără vibrații și zgomot și, de asemenea, mult mai ecologic. 

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…