Ce este un gel autonivelant pentru unghii?

0 Shares
0
0
0

Un gel autonivelant pentru unghii este un tip de gel de extensie a unghiilor care se intinde si se niveleaza singur, fara a fi nevoie sa fie finisat manual. Acest tip de gel este utilizat pentru a crea unghii false cu un aspect natural si neted.

Gelul autonivelant este aplicat pe unghia naturala sau pe o baza de unghii artificiale, si se usuca sub lumina UV sau LED. Dupa uscare, gelul formeaza o pelicula puternica si flexibila care poate fi modelata si finisata pentru a obtine unghiile dorite.

Exista mai multe tipuri de gel autonivelant disponibile pe piata, fiecare cu caracteristici si beneficii diferite. Unele sunt mai dense si pot fi utilizate pentru a crea unghii cu aspect de sticla, in timp ce altele sunt mai subtile si pot fi utilizate pentru a da unghiilor un aspect cat mai natural posibil.

Acest tip de gel necesita o instruire specializata și cunoștințe și unelte pentru a aplica corect si sigur.

Este important să respectați regulile de igienă și de sterilizare pentru a evita infecțiile.

Cate tipuri de gel autonivelant exista?

Există mai multe tipuri de gel autonivelant disponibile pentru extensii de unghii, fiecare cu caracteristici și beneficii diferite. Unele dintre cele mai comune tipuri de gel autonivelant sunt:

Gel autonivelant transparent: Acest tip de gel este utilizat pentru a crea unghii cu aspect natural. Este transparent și se poate folosi pentru a finisa și modela forma unghiilor și pentru a crea o bază de extensie a unghiilor.

Gel autonivelant pentru constructie: Acest tip de gel este mai dens și mai puternic decât gelul transparent, și este utilizat pentru a crea unghii cu aspect de sticlă. Este adesea folosit pentru a construi unghii cu lungime mai mare și pentru a adăuga volum unghiilor naturale.

Gel autonivelant cu pigment: Acest tip de gel conține pigment, permițându-vă să adăugați o culoare specifică extensiilor de unghii. Poate fi folosit pentru a crea unghii cu aspect natural sau cu aspect de sticlă, și poate fi utilizat pentru a crea diferite efecte și modele.

Gel autonivelant cu efect de catifea: Acest tip de gel are un finisaj mat, similare cu catifeaua. Este utilizat pentru a crea unghii cu un aspect diferit și elegant, și poate fi combinat cu alte tipuri de gel pentru a crea diferite efecte.

Gel autonivelant cu efect de oglinda: Acest tip de gel oferă un finisaj high-gloss, similare cu oglinda. Este utilizat pentru a crea unghii cu un aspect stralucitor și sofisticat, și poate fi combinat cu alte tipuri de gel pentru a crea diferite efecte.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai comune tipuri de gel autonivelant, dar există și altele disponibile pe piață, fiecare cu caracteristici și beneficii specifice. Este important să cunoașteți caracteristicile fiecărui tip de gel și să știți cum să le utilizați corect pentru a obține rezultatele dorite.

Ce este un gel autonivelant 3 in 1?

Un gel autonivelant 3 in 1 este un tip de gel pentru extensii de unghii care combină trei funcții într-un singur produs: baza, construcția și finisarea.

Acest tip de gel poate fi utilizat pentru a crea o bază puternică pentru extensiile de unghii, pentru a construi unghiile și pentru a finisa aspectul final.

Gelurile autonivelante 3 in 1 sunt adesea utilizate de către profesioniștii din industria unghiilor pentru a economisi timp și pentru a simplifica procesul de extensii a unghiilor. Acestea permit un proces mai rapid eliminand nevoia de a utiliza mai multe tipuri de gel pentru a obține rezultatele dorite.

Deși acest tip de gel poate fi util in anumite situatii, de exemplu in cazul unghiilor cu aspect natural, este important sa țineți cont că aceste geluri 3-in-1 pot fi mai puțin puternice decât gelurile de construcție dedicate și pot avea nevoie de mai multe straturi pentru a obține o manichiura puternică și durabilă.

Unul dintre produsele de acest tip folosit frecvent in saloanele cosmetice din Romania este gelul UV 3 in 1 Base One, 50 ml.

Este important să cunoașteți caracteristicile și modul de utilizare al acestui tip de gel și să știți cum să le utilizați corect pentru a obține rezultatele dorite.

0 Shares
You May Also Like

BlogCe ofera Wellnessist?

In Romania au existat din cele mai vechi timpuri zone unde apele termale si namolul au fost folosite…