Cum sa oferi un parfum cadou

0 Shares
0
0
0

Cand cautam o idee de cadouri, ne gandim adesea la oferirea unui parfum. Dar este usor sa alegeti un parfum pentru cineva? Cum sa evitati sa gresiti?

Indiferent daca va intoarceti la o noutate sau la un parfum clasic, parfumul este o idee de cadouri minunata. El intruchipeaza rafinamentul, se refera la placerea de a avea grija de sine …

Pentru un cadou parfumat, puteti opta pentru achizitionarea unei singure sticle sau preferati o cutie care cuprinde parfum si produse pentru corp sau par?

Puteti merge la sigur oferind parfumul persoanei sau un parfum care a fost deja purtat. Daca ii cunosti gusturile, poti sa te intorci la o compozitie care isi onoreaza notele preferate. Pentru un barbat puteti incerca Parfum de barbat Latlique Noire eau te toilette.

Joaca pe concentratie: alegeti o colonie sau apa usoara cu accente de citrice pentru cel mai bun prieten al tau, care nu poate rezista la parfumuri abundente; pariati pe o apa de parfum pentru colegul dvs. de birou care adora Mitsouko (Guerlain) si Diorissimo (Dior); intoarceti-va la o  apa pentru barbatul dvs. care este indragostit de mirosuri lemnoase care se mentin dscrete; oferiti o apa de parfum florala sorei care adora  de ani de zile aromele orientale ale lui  Yves Saint Laurent.

Oferirea unui parfum este uneori delicata: necesita cunoasterea gustului persoanei care il primeste si gasirea aromei perfecte, deoarece parfumul participa la definirea de sine.

Nu putem sti niciodata cum va evolua parfumul: notele stau diferit in functie de piele.

In plus, unii oameni urasc sa li se ofere un parfum: ei considera parfumurile ca o a doua piele si prefera sa aleaga singuri aroma care ii insoteste.

Altii sunt hotariti fata de un parfum pe care l-au purtat de ani de zile si de care nu s-au desparti pentru nimic in lume, cum este de No. 5 (Chanel), Angel (Thierry Mugler) sau A la nuit Serge Lutens) …

Prin urmare, evitam sa cumparam orbeste, mai ales daca nu cunoastem bine persoana care intentioneaza sa ofere un cadou parfumat … Exista riscul de a cadea in disgratie!

Pentru a evita greselile, intrebati-o persoana si cereti consultantului de frumusete ofere un esantion de parfum ales. Persoana va avea tot timpul sa incerce parfumul, sa-l lase sa evolueze pe pielea lui … Si il poate schimba daca nu-i place!

Unora le place sa-si schimbe mirosul in functie de anotimpurile sau evenimentele care au loc in viata lor. Nu este intotdeauna usor sa rezistati ispitei pentru numeroasele noutati care invadeaza in fiecare an rafturile parfumeriilor noastre … Altii, dimpotriva, raman fideli parfumului ales si nu vor schimba parfumul pentru nimic in lume. Pe scurt, in acest sens, toata lumea face ceea ce le place!

De ce schimbati parfumul?

Odata cu varsta, gusturile se schimba. Aromele apreciate la 20 de ani nu sunt aceleasi cu 40 sau 60. Astfel, odata cu varsta, invatam sa apreciem notele si acordurile pe nu le placeam cu cativa ani in urma.

De asemenea, universul transmis de tv si publicitate ne atinge mai mult sau mai putin in functie de varsta si de momentele vietii, si uneori ne lasam atrasi de reclamele la noile parfumuri.

0 Shares
You May Also Like

BlogCe ofera Wellnessist?

In Romania au existat din cele mai vechi timpuri zone unde apele termale si namolul au fost folosite…