Cum sa asculti muzica in masina?

0 Shares
0
0
0

Muzica ascultata la un volum puternic este, de asemenea, mult mai susceptibila de a te face sa conduci la viteza maxima, haotic si cu o singura mana. Un studiu realizat de Universitatea Monash a aratat ca deplasarea pentru alegerea pieselor de pe dispozitivul dvs va genera cu 111% mai multe sanse de a iesi de pe banda dvs., in timp ce luati ochii de pe drum de 2,5 ori mai mult decat in ​​mod obisnuit.

In timp ce muzica in sine nu este o problema, conducerea distrasa pe care o provoaca este. Deci, ce puteti face pentru a va bucura de avantajele muzicii din masina fara a va compromite siguranta si capacitatea de a va concentra? Pur si simplu urmati aceste sfaturi:

Evitati muzica foarte rapida. Muzica care imita rata batailor inimii (cu alte cuvinte, 60-80 de batai pe minut) este cea mai buna alegere. Va recomandam sa va cumparati un radio MP3 player auto.

Muzica mai lenta, cum ar fi rock-ul moale, jazz-ul sau chiar radio, este cea mai buna optiune pentru muzica “de fundal” pentru a asculta in timp ce conduci.

Evitati conectarea oricarui dispozitiv la sistemul de sunet al masinii, care trebuie sa fie controlat manual. Majoritatea masinilor moderne ofera conectivitate Bluetooth, permitandu-va sa sariti peste piese si sa modificati volumul prin comenzile masinii.

Evitati sa ascultati muzica la un volum unde nu puteti auzi zgomotul ambiental din exterior.

Urmati aceste sfaturi simple si puteti avea mai multe drumuri fara stres, pline de muzica de conducere.

Sunt oameni care au masini in care boxele au o valoare mai mare decat a masinii. Nu este cazul sa exagerati va ajunge cu siguranta si un vendor player auto bluetooth 7018b 7 inch cu telecomanda conectat la boxele masinii.

De fapt, am auzit pe cineva spunand aceste cuvinte la o conventie audio – si suntem inclinati sa-l credem, de asemenea, pentru ca difuzoarele pot deveni scumpe. Declaratia ne-a facut sa ne gandim la modul in care boxele sunt intr-adevar o investitie importanta si de ce este mai multi oameni nu trateaza cumpararea boxelor ca pe un subiect sensibil.

Ambele sunt investitii importante, atat pentru nevoi practice, cat si pentru nevoi frivole si ambele variaza foarte mult in ceea ce priveste marimea, estetica, calitatea, performanta si pretul. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor pe care ii cunoastem vor petrece saptamani, daca nu luni, vor cerceta, vor conduce testul, vor incerca si vor cumpara o masina noua, in timp ce aceiasi cumparatori sunt pur si simplu dezinteresati cand intra in magazin pentru boxe.

Adevarul este ca setul corect de boxe, daca este ingrijit corespunzator, va dura mult mai mult decat masina dvs. Cheia fericirii sonice este sa va imputerniciti cu cunostinte, sa faceti putina cercetare si sa petreceti un test de conducere inainte de a  cumapara un sistem.

Suntem aici pentru a va ajuta. Exista si un ghid nostru pentru procesul final de cumparare a boxelor de la inceput pana la sfarsit. Inarmat cu cunostintele urmatoarea achizitie de difuzoare poate fi usoara, distractiva si indragita.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…