Inchirieri auto avantajoase de la Go To GlobalCar

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de inchirieri auto, aceasta piata a luat avant in ultimii ani. Persoanele apeleaza la serviciile rent a car din varii motive. Fie aterizeaza intr-un oras nou in motiv de afaceri sau vacanta si au nevoie de o masina cu care sa se deplaseze, fie masina personala nu este destul de incapatoare, fie masina lor nu e destul de sigura pentru un drum lung. Acestea ar fi principalele cazuri in care sunt solicitate serviciile de inchirieri auto.

Una din reprezentantele ce ofera multe avantaje este Go To GlobalCar, a carui sediu este in vecinatatea aeroportului din Otopeni, insa serviciile sale pot fi solicitate si pentru aeroportul din Baneasa.

Inchirieri auto la Go To GlobalCar

Daca aterizezi in unul dintre aceste aeroporturi, discuta cu reprezentantii in prealabil pentru a rezerva masina dorita, iar ei te asteapta cu ea pregatita atunci cand ajungi. Masina iti este predata dupa o verificare tehnica riguroasa, dezinfectare si o primesti cu rezervorul plin.

Toate masinile de la Go To GlobalCar sunt noi, au dotari full option, iar preturile de inchirieri auto incep de la 20 euro/zi. Cu cat perioada de inchiriere este mai lunga, cu atat scad si preturile. Masinile au full CASCO inclus, ca tu sa nu-ti faci vreodata griji in caz de vreun accident in trafic. Ai parte de tot confortul necesar in masinile de la ei, ai navigatie, aer conditionat, ABS, airbag, radio-cd si poti alege intre cele care au cutie automata sau manuala.

In plus, pentru cei cu o familie numeroasa, ce include si animale de companie, un mare avantaj este ca masinile de la Go To GlobalCar sunt pet friendly. Flota lor de masini este destinata atat transportului intern, cat si extern. Printre branduri se regasesc BMW, Renault, Skoda, Suzuki. Masina poate fi inchiriata fara limita de kilometri si cu toate taxele incluse. Flota lor este formata din masini mici, medium masini de lux si limuzine, de la economic la premium.

Pentru a solicita o oferta de inchiriere le poti scrie un formular online sau ii poti contacta telefonic. In scurt timp un reprezentant te va ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie. Deci, daca vreodata ajungi in capitala si nu vrei in niciun caz sa te deplasezi cu autobuze si taxiuri, nu uita de Go To GlobalCar. Mai multe detalii despre masinile disponibile poti vedea pe goto-globalcar.com.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…