Navigatii Android si accesorii pentru autoturismul tau

0 Shares
0
0
0

Navigatia este un sistem complet pentru cei care vor sa calatoreasca mult, sa fie relaxati si sa beneficieze de numeroase aplicatii. Astazi, navigatia nu mai inseamna doar un simplu GPS care te ghideaza pe drum, ci este similara telefonului mobil. Sistemele de navigatie auto dispun de o multime de aplicatii pe care le poti utiliza in timpul mersului sau in parcare. Despre beneficiile acesteia vom discuta mai jos.

Fiecare autoturism poate avea montata o navigatie in bordul acesteia. Fara prea multe batai de cap sau modificari, navigatia se incadreaza perfect in bordul masinii. Daca vrei sa optezi pentru una Android, cu atat vei avea mai multe avantaje. Pe langa aplicatiile de GPS atat de folositoare, te vei bucura de multe altele.

Site-ul navigatiiandroid.ro cuprinde o gama larga de navigatii Android si accesorii pentru autoturismul tau. Alege masina de pe prima pagina si descopera oferta de navigatii auto. Orice sistem comandat vine impreuna cu o camera de marsarier. Gratuit vei avea parte de o camera video ce te ajuta sa parchezi cu spatele si astfel vor fi inregistrate numeroase imagini.

In functie de autoturismul detinut vei putea alege si navigatia dorita. Sunt disponibile mai multe modele, cu functii si specificatii diferite. Marcile de masini disponibile sunt Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hunday, Kia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, navigatii Skoda Octavia 2 si nu numai, Subaru, Suzuki, Toyota si Volkswagen.

Toate sistemele de navigatie sunt dotate cu sistemul de operare Android. Acest lucru inseamna ca orice aplicatie de pe telefonul mobil poate fi vizibila si utilizabila pe navigatie. Vei putea asculta radio, muzica preferata de pe YouTube, serialul favorit de pe Netflix sau poti comunica pe WhatsApp fara probleme.

Fiecare navigatie dispune de functia Dual Zone. Aceasta permite utilizarea GPS-ului si muzica in acelasi timp. Sunetul nu va fi suprapus si vei putea vedea toate indicatiile oferite de aplicatia GPS in timp ce asculti muzica preferata.

Desi sistemul de operare Android este compatibil cu telefoanele de acelasi tip, navigatia este dotata si cu Bluetooth. Bluetooth-ul permite conectarea la alte telefoane cu alte sisteme de operare. Fie ca ai iPhone, Huawei, Samsung sau alt tip de smartphone, toate pot fi utilizate impreuna cu navigatia.

Optimizate in peste 60 de limbi, navigatiile de pe site-ul navigatiiandroid.ro folosesc si limba romana. Nu va trebui sa stii limba engleza, spaniola sau o alta pentru a le utiliza. Comunici cu persoanele dragi cu doar cateva atingeri si asculti indicatiile aplicatiei GPS pentru a ajunge mai repede la destinatie!

Evita amenzile pentru utilizarea telefonului si fii mai atent la drumul ce necesita parcurs! Contactele din telefon sunt disponibile si pe ecranul navigatiei, iar in acest fel vei putea prelua si initia apeluri fara sa folosesti telefonul. Amenzile pentru utilizarea telefonului sunt destul de mari si cu siguranta nu iti doresti sa te afli in acea pozitie. Comanda online navigatii Android si accesorii pentru autoturismul tau!

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…