Vacanta la Dubai

0 Shares
0
0
0

Cei mai multi dintre romanii care isi doresc sa aiba parte de un concediu in strainatate, cauta cele mai atractive oferte sejur Dubai last minute, pe site-urile agentiilor de turism.

Cei interesati de un sejur in Dubai, se pot caza de exemplu la Hotelul First Central Suites (ex Auris…) 4*, pentru a se bucura de facilitati ideale pe timpul sejurului, iar apoi, in fiecare zi pot vizita cate un obiectiv turistic al orasului.

O parte din vechiul cartier industrial Al Quoz, centrat pe bulevardul Alserkal, trece printr-o regenerare pentru a deveni centrul principal al artelor din Dubai si gazduieste deja unele dintre cele mai importante galerii de arta contemporana ale orasului.

Galeria a stabilit nume precum Galeria de Arta Verde, A treia linie si Galeria Ayyam care si-au facut casa aici, in timp ce s-au mutat aici si o serie de galerii mai mici. Programul de colectii rotative al districtului se concentreaza atat pe munca unor artisti importanti, cat si pe evidentierea unui nou talent din Orientul Mijlociu.

Acest cartier este, de asemenea, locul unde sa veniti pentru buticurile de moda si accesorii ale designerilor locali, ale restaurantelor pop-up si ale vietii cafenelelor, si prezinta buzunarul energic si tineresc al unui oras, care este, de obicei, mai cunoscut pentru chipul sau corporativ.

Mall-urile precum Mall of the Emirates si Dubai Mall reprezinta punctul de atractie pentru cei care viziteaza orasul si sunt pasionati de shopping. Aici insa pot fi desfasurate o multime de alte activitati, asa ca nu este suficienta o singura zi pentru a descoperi tot ceea ce exista intr-un astfel de mall.

Dubai Opera. Pentru atractiile pe timp de noapte, nu trebuie sa plecati altundeva. Deschisa la mijlocul anului 2016, noua cladire de opera din Dubai este locul central al cartierului Opera din centrul orasului. Opera de la Dubai gazduieste un program anual, cu faimoase productii teatrale muzicale, concerte de muzicieni de clasa mondiala, opera, balet si muzica clasica, precum si productii mai mici, nopti de comedie si concerte.

Cladirea de teatru cu 2000 de locuri este o piesa uimitoare de masterat arhitectural si unul dintre cele mai noi repere din Dubai, cu pereti de sticla si otel de inalta contemporanitate, care ies pe malul apei, construite pentru a semana cu curbele unui dhow traditional.

Kite Beach reprezinta un alt punct important de atractie al orasului. Aceasta lunga intindere a plajei de nisip alb, la sud de plaja Jumeirah, nu este doar o destinatie de top pentru cei care isi doresc sa stea la soare. Plaja Kite este renumita ca destinatie de prim rang pentru surferii de kite din Dubai si gazduieste o serie de activitati de sporturi nautice.

Parcul acvatic Aquaventure este un alt obiectiv turistic pe care trebuie sa il vizitati. Acest parc acvatic, bazat pe Atlantis, The Palm de pe Palm Jumeirah, celebra insula dezvoltata de om, este un loc minunat pentru a va racori dupa cateva zile de cumparaturi si vizitare a obiectivelor turistice.

Asadar, acestea sunt doar cateva activitati pe care le puteti desfasura in Dubai, atunci cand va doriti sa aveti parte de un concediu de vis. Puteti descoperi insa o multime de alte obiective turistice care sa va faca sa va indragostiti de oras.

0 Shares
You May Also Like