Cat de rentabile sunt serviciile all-inclusive

0 Shares
0
0
0

Cunoscute mai ales intre cuplurile aflate in cautarea unui sejur pentru luna de miere, complexurile all-inclusive si intregi statiuni de acest fel sunt situate in locuri tropicale. In special la un sejur Thailanda sau Caraibe se gasesc hoteluri destinate adultilor, proiectate special pentru cupluri si pentru relaxare.

Dar, sa descoperim argumentele pro si contra alegerii unui astfel de hotel.

Avantajele alegerii unui hotel all-inclusive pentru adulti

Este foarte usor. Daca esti in luna de miere si ati luat deja o mie de decizii cu privire la nunta, puteti sa va opriti. La un serviciu all-inclusive, toate elementele de baza sunt acoperite: camera, mese, activitati la fata locului.

Pretul. Sistemul de plata in avans ajuta un cuplu sa ramana in cadrul unui buget prestabilit.
Linistea. Statiunile all-inclusive orientate spre petrecerea lunii de miere sunt doar pentru adulti, ceea ce inseamna ca sejurul vostru nu va fi intrerupt de tipete de copii.

Pitoresc. Statiunile all-inclusive sunt cunoscute pentru locatiile lor pitoresti.

Ape minunate. Plajele si piscinele sunt concepute pentru lenevire, in jurul valorii de placeri private. Topul acestor placeri sunt locurile de cazare dotate cu jacuzzi sau o piscina privata.

Mancaruri si bauturi. Alimentele, inclusiv gustarile si bauturile, sunt din belsug.

Activitati diverse. Activitatile de fitness si jocurile gratuite nu lipsesc.

Fara numerar. Nu este nevoie sa efectuti plati pentru nimic.

Nu faceti bagaje. Veti despacheta o singura data pentru a va stabili in noua locatie si nu mai trebuie sa va grabiti pentru a ajunge dintr-un loc in altul. Unele statiuni all-inclusive ofera optional chiar zone de imbracaminte private.

Oaspeti compatibili. Posibilitatea de a intalni si de a va face prieteni cu alte cupluri.
Juramintele. Multe statiuni all-inclusive ofera o ceremonie de nunta gratuita la cuplurile care au rezervat o luna de miere care dureaza un anumit numar de nopti.

Dezavantajele alegerii unui hotel all-inclusive

Nu aveti scapare. Multe statiuni all-inclusive sunt amplasate in locuri izolate departe, de marile orase si atractii turistice. Astfel, expunerea la arte locale, cultura, politica este limitata.

Potential scump. Rezervarea poate fi confuza, deoarece pot exista mai multe categorii diferite de camere, iar cele mai ieftine nu sunt niciodata cele mai bune.

Omogen. Putine oportunitati de a intalni localnici, altii decat angajatii hotelului. Extra servicii tentante. Spa-ul si tratamentele de salon nu sunt incluse in pret si, in afara amplasamentului, excursiile pot fi disponibile pentru o taxa suplimentara.

Alimentele pot fi mediocre si nu aveti niciun motiv sa stati pana tarziu. Divertismentul este de amatori iar la final aveti toate sansele sa plecati si fara suveniruri, neavand locuri pentru cumparaturi.

0 Shares
You May Also Like

TurismVacanta la Dubai

Cei mai multi dintre romanii care isi doresc sa aiba parte de un concediu in strainatate, cauta cele…