De ce este mai rentabil in 2018 sa inchiriezi un apartament in regim hotelier?

0 Shares
0
0
0

Ultimii ani au impus schimbari majore in ceea ce priveste preferintele romanilor in materie de schimbare. Astfel, nu se mai doresc numai conditii bune si localizari avantajoase, ci un stil cat mai flexibil, personalizat si preturi corecte.

Ce presupune asta? Intr-un cumul de factori, preferintele turistilor au creat un nou concept de cazare, redefinindu-le pe cele clasice. Cazarea in regim hotelier castiga detasat la capitolul „Ce pretentii impun romanii de la cazare?”.

Ce este cazarea in regim hotelier, pe intelesul tuturor

Intr-o forma mai putin oficiala, aceasta metoda se practica de ani buni. Cu timpul a devenit tot mai populara, iar in prezent are loc cu acte in regula. Imbinand perfect elemente de confort cu cele de intimitate sporita, cazarea in regim hotelier este in masura sa iti puna la dispozitie un spatiu generos, conditii extraordinare, un pret atractiv. Insa avantajele nu se limiteaza numai la asta.

Cazarea in regim hotelier sau la hotel

Pentru ca sunt multi care inca se gandesc la hotel atunci cand vine vorba de cazare, iata care sunt diferentele, avantajele si dezavantajele, cele care de altfel te vor determina sa schimbi planul de cazare. In urma unei astfel de experiente, cazarea in regim hotelier este despre:

Flexibilitate

Spre deosebire de hotel, acolo unde poti fi deranjat oricand si unde exista mereu o persoana la receptie sub privirea careia te cazezi, intri si iesi din camera, cazarea in regim hotelier se defineste, inainte de toate, printr-un grad mare de intimitate. Este vorba despre o locatie de genul unei garsoniere, apartament mai mic sau mai mare, unde nimeni nu te va supraveghea.

Flexibilitatea tine si de program, de a veni si pleca de cate ori doresti. Poate fi vorba si de o flexibilitate de intrare si iesire (check in/check out). In orice caz, asta darama clasicele concepte, ale cazarii la hotel sau pensiune.

Experienta placuta, chiar in inima orasului

Turistii cauta mereu sa descopere in detaliu o noua locatie, sa ia pulsul orasulul de fiecare data cand au ocazia. O experienta de acest gen este oferita de cazarea in regim hotelier, ce iti permite sa traiesti mai autentic timpul petrecut in orasul respectiv. Fara doar si poate, hotelul este planul clasic, pe cand alegerea de a te caza in apartamente regim hotelier Bucuresti te transpune mai fidel in cadrul autentic pe care doresti sa il savurezi.

Confort sporit

Partea de costuri generata de cazarea in regim hotelier se pliaza pe orice buzunar, in mod cert. Pretul avantajos vine la pachet cu posibilitati multiple. Astfel, te vei putea bucura de gatitul propriilor mese, cand vei dori, avand la dispozitie o bucatarie dotata ca la carte. Sunt si alte astfel de activitati, din zona recreativa ce pot fi practicate cu succes, fara costuri ascunse, asa cum se intampla de multe ori la hotel.

Raman principii de baza ale cazarii in regim hotelier seriozitatea, transparenta, legalitatea si promptitudinea de a raspunde unor cerinte speciale, ce tin de confort, precum transportul de la aeroport.

Unde se practica cazarea in regim hotelier

Lucrurile au evoluat destul de mult, insa exista agentii specializate pe aceasta nisa de servicii. Totul se desfasoara legal, cu factorii ce se impun de la sine. Exista de asemenea un contract, semnat de ambele parti cum ca isi manifesta vointa de a incepe colaborarea.

Astfel de servicii sunt disponibile deocamdata doar in marile orase. Vei gasi apartamanete regim hotelier Bucuresti si in alte orase din tara. Insa cum o astfel de alternativa promite mult si acapareaza preferintele turistilor din ce in ce mai mult, sunt sanse mari ca aceasta piata sa domine optiunile in viitorul cel mai apropiat.

0 Shares
You May Also Like

TurismVacanta la Dubai

Cei mai multi dintre romanii care isi doresc sa aiba parte de un concediu in strainatate, cauta cele…