De ce ai nevoie de o folie de protectie si care sunt avantajele pe care aceasta ti le ofera?

0 Shares
0
0
0

Daca ai un iPhone cu siguranta ai nevoie si de o folie sticla iPhone care sa te ajute sa iti protejezi in mod corespunzator dispozitivul de toate eventualele probleme ce pot aparea in special cu ecranul acestuia. Utilizand o folie de ecran pentru a iti proteja datele personale, informatiile de pe telefoanele mobile devin vizibile doar pentru persoana care este direct fata in fata cu ecranul in momentul in care privesti direct catre el. Cu toate astea atunci cand telefonul este inclinat continutul ecranului va fi mascat pastrand in acelasi timp si confidentialitatea tuturor datelor electronice si blocand in acelasi timp si vederea din alt unghi decat cel in care se afla utilizatorul. Acest gen de folie de protectie este ideala in special pentru oamenii de afaceri deoarece acestea nu vor ca alte persoane sa vada informatiile din compania lor in special atunci cand lucreaza cu date confidentiale.

Foliile rezistente la amprente

Protectia ecranului impotriva amprentelor se face cu ajutorul unei folii lipofobe care va indeparta toate uleiurile din piele si va ajuta la asigurarea unei bune rezistente la aparitia si imprimarea amprentelor si murdariei pe ecranul telefonului, facand in acelasi timp printuri invizibile pe ecran din absolut toate unghiurile. Utilizand un protector de ecran care este rezistent la amprente utilizatorii isi vor pastra ecranele perfecte si noi permanent fara a fi nevoie sa le curete constant.

Foliile de ecran care reduc din stralucire numite si folii anti glare

Foliile de protectie de tipul antiorbire au rolul de a educe efectul de stralucire al ecranelor LCD al telefoanelor inteleginete si al laptopului utilizand straturi de finisare mata si mijloacele de difuzie pentru a putea ajusta coerenta imaginilor reflectate. Lucrul acesta permite in final utilizatorilor de telefoane inteligente, laptopuri si tablete sa isi forteze ochii mult mai putin. Foliile impotriva oribirii imbunatatesc de asemenea si vizibilitatea pe care o are ecranul taind toata stralucirea puternica a luminii. Lucrul acesta va permite utilizatorilor sa foloseasca dispozitivele mult mai confortabil reducand tensiunea ochilor.

Folia exranului poate sa fie rezistenta si la socuri

In plus, comparativ cu pastrarea mizeriei si amprentelor pe ecran, folia de sticla poate sa fie si o protectie foarte eficienta contra zgarieturilor si contra spargerii ecranului. Sunt numeroase dispozitive comune cum ar fi iPhone si alte produse de Samsung care sunt echipate cu ecrane de sticla de tipul Gorilla Glass si care rezista foarte bine la zgarieturi insa foliile de ecran din sticla securizata te ajuta sa iti protejezi dispozitivul contra uzurii normale. Este mult mai confortabil in general pentru utilizatori pe masura ce interactioneaza cu ecranul pentru ca sticla nu face bule si nici nu se indoaie ca protectorii de ecrane facuti din plastic si de asemenea se simte exact la fel ca un ecran original de telefon. Protectiile ecranului de sticla sunt mult mai costisitoare si mai substantiale si ofera o durabilitate mult mai mare.

Daca inca de mai gandesti si nu stii ce sa faci, iti recomandam clar sa iti cumperi folie de protectie.

0 Shares
You May Also Like