De ce TelefoaneGSM are vanzari in crestere?

0 Shares
0
0
0

Companiile care activeaza in domeniul telefoanelor gsm au luat o amploare deosebita in primele decenii ale secolului nostru. Majoritatea acestor companii se ocupa atat cu comercializarea unor accesorii gsm cat si cu reparatia telefoanelor mobile.

Fie ca este vorba de branduri consacrate pe piata mondiala, fie ca este vorba de unele branduri mai putin populare, aceste companii au in portofoliu toata gama de produse gsm. Chiar daca este vorba de produse ieftine sau produse extrem de scumpe acestea se ocupa in primul rand cu vanzarea acestor produse gsm si totodata asigura reparatia lor si a telefoanelor mobile in garantie si post garantie.

In aceasta categorie se incadreaza si compania telefoane gsm cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata la inceputul anului 2003 cu activitate de import si distributie de piese si accesorii gsm, prin reteaua de magazine si depozite proprii, aceasta fiind intr-o dezvoltare continua.

Cel mai important lucru este reprezentat de o evolutie sustinuta a acestei companii care bineinteles ca se datoreaza politicii de extindere a retelei de magazine si totodata datorita preocuparii permanente pentru cunoasterea in amanunt a nevoilor in continua schimbare ale clientilor. Compania Telefoane gsm raspunde intotdeauna cu promptitudine clientilor prin diversificarea marcilor si categoriilor de produse.

Totodata aceasta raspunde cu promptitudine in cazul livrarilor de produse, asigura consultanta in alegerea oricarui produs, calitate si in acelasi timp solutii complete pentru administrarea afacerilor de tip Service Gsm si Magazine Gsm. Misiunea acestei companii este aceea de a furniza pe piata romaneasca accesorii gsm, solutii hardware telefoane mobile si totodata componente pentru absolut toate tipurile de telefoane mobile si multimedia de cea mai inalta tehnologie gsm, care, sa aduca cresterea profitabilitatii afacerilor clientilor printr-un management profesionist.

Compania se afla in topul firmelor gsm incercand si reusind uneori nu fara dificultati sa se mentina acolo prin produsele de calitate pe care le importa cat si prin calitatea reparatiilor efectuate. Dificultatile pot veni din intarzierea firmelor de curierat sau prin faptul ca majoritatea companiilor gsm isi incaseaza uneori cu intarziere sumele de la alte firme. Compania ca oricare alta din domeniul gsm trece peste aceste dificultati si se extinde in continuare intr-un ritm multumitor.

Experienta in domeniul gsm, siguranta, beneficiile, service-ul gsm si stocul real fac din aceasta companie un partener serios pentru orice client. Strategia care a fost adoptata, experienta si calificarea din domeniul gsm pentru a putea veni in intampinarea cerintelor clientilor sai, impreuna cu decizia de a impune numai solutii de foarte buna calitate, asigura o diferentiere neta fata de alti furnizori din domeniu.

Un alt avantaj care asigura permanenta pe primele locuri din Romania o reprezinta faptul ca Telefoane gsm este importator direct de piese si accesorii gsm. Compania are incheiate parteneriate cu furnizori de prim rang atat din Europa cat si din China. Sa nu uitam ca in ultimele decenii cele mai multe piese si accesorii gsm chiar si de la branduri mari sunt realizate in China.

Compania are convingerea ca prin profesinalismul si experienta  specialistilor sai, reprezinta o alegere extrem de sigura.

0 Shares
You May Also Like