Comparatie intre telefoanele vechi si cele noi

0 Shares
0
0
0

In momentul in care discutam despre telefoanele mobile, putem sa ne orientam spre doua directii clare, si anume spre telefoanele mobile vechi si cu butoane, care se gaseau pe piata acum mai multi ani de zile, sau ne putem indrepta atentia spre smartphone-uri, dispozitive care au inlocuit telefoanele mobile clasice.

Telefoanele mobile clasice, care se gaseau acum multi ani pe piata, erau prevazute cu butoane, iar display-ul pe care il aveau era unul de dimensiuni foarte mici, iar telefoanele acelea erau foarte rezistente.

Doar un exemplu foarte bun ar fi terminalele vechi Nokia, care erau cele mai renumite telefoane de pe piata in acele vremuri, si care functionau fara probleme atunci cand sufereau un impact cu solul sau cu orice alt corp dur.

Ei bine, acele telefoane Nokia, la fel ca si dispozitivele altor producatori care se gaseau atunci pe piata, erau foarte rezistente, iar in urma unui impact nu trebuia cautat un service gsm pentru reparatii telefoane Bucuresti, unde sa fie trimise dispozitivele la reparat.

Din pacate insa, acele telefoane puteau sa fie folosite doar in scopuri simple, pentru a vorbi, pentru a trimite si primi mesaje scrise, sau pentru a face o poza ori pentru a asculta muzica.

Daca stam sa discutam despre a doua categorie de telefoane mobile, cu siguranta discutam despre telefoanele mobile inteligente care se gasesc pe piata in zilele noastre, si care pot sa fie folosite in foarte multe scopuri.

In prezent, putem sa folosim aceste dispozitive pe langa scopurile clasice, chiar si pentru a naviga pe internet, pentru a viziona filme online, pentru a asculta muzica pe Youtube, sau pentru a socializa cu prietenii de pe retelele de socializare, printre altele.

Tocmai de aceea, atunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone, ar fi indicat sa alegi un model al unui producator de top de pe piata, pentru ca in acest fel, ai siguranta faptului ca ai ales un telefon care functioneaza fara probleme o perioada de timp indelungata.

Este insa important de mentionat faptul ca telefoanele mobile inteligente din zilele noastre, sunt infinit mai performante fata de telefoanele mobile care se gaseau pe piata acum mai multi ani de zile, insa problema lor este alta.

Un telefon mobil inteligent care se gaseste pe piata in zilele noastre, este si mult mai sensibil decat un telefon mobil care se gasea pe piata acum mai mult timp.

Pentru a evita sa iti duci telefonu la un service gsm pentru a fi reparat, ar fi bine ca inca din momentul in care iti cumperi telefonul, sa il echipezi cu accesoriile de protectie compatibile, si anume cu un geam de protectie pentru smartphone, si cu o husa protectoare.

Aceste doua accesorii sunt ideale pentru ca iti protejeaza telefonul in eventualitatea unui impact, dar il protejeaza si impotriva unor factori care se pot dovedi a fi daunatori.

Una peste alta insa, chiar daca telefoanele mobile din trecut erau mult mai rezistente decat smartphone-urile din zilele noastre, trebuie sa ne bucuram ca avem posibilitatea de a utiliza in viata de zi cu zi un smartphone.

0 Shares
You May Also Like