Probleme frecvente pentru iPhone 6s

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane care intentioneaza sa isi cumpere un smartphone isi indreapta atentia spre dispozitivele celor de la Apple.

Cu totii cunoastem faptul ca terminalele iPhone dispun de specificatii tehnice notabile, au un design atragator, si o multime de alte puncte forte, asa ca este firesc ca oamenii sa isi doreasca un asemenea smartphone.

Preturile mari ale acestor telefoane pot reprezenta unul dintre motivele pentru care multi utilizatori nu isi permit in prezent cele mai noi modele, asa ca aleg sa opteze pentru un dispozitiv iPhone 6s de exemplu.

Aceste dispozitive, fac inca fata cu succes tuturor cerintelor, chiar daca pot intampina anumite probleme, iar doua dintre acestea le vom prezenta in cele ce urmeaza.

In primul rand, utilizatorii au constatat faptul ca un acumulator iPhone 6s nu rezista foarte mult timp incarcat, asa ca trebuie sa gaseasca solutii pentru a prelungi durata de viata a acestuia.

Activarea functiei de economisire a bateriei, dezinstalarea aplicatiilor care consuma multe resurse sau setarea luminozitatii ecranului la un nivel cat mai scazut pot reprezenta trucuri care maresc durata de viata a bateriei.

In cazul in care aceste trucuri nu dau randament, se poate ca singura solutie sa fie reprezentata de achizitionarea unui acumulator original si nou pentru iPhone 6s.

Asadar, aceasta este o prima problema cu care se pot confrunta cei care opteaza pentru un asemenea model de la Apple. O alta problema ar fi acea ca dispozitivul este imposibil de actualizat la iOS 11.

De fiecare data cand se lanseaza o noua versiune iOS, unii utilizatori au probleme cu actualizarea, asa cum sa discutat in acest subiect  in forumurile Apple.

Solutii potentiale:

  • Daca faceti o actualizare OTA (Over The Air) prin WiFi, veti avea nevoie de aproximativ 1,5 GB de spatiu de stocare gratuit pe dispozitiv. Daca aveti probleme cu actualizarea OTA, consultati pagina de ajutor a companiei Apple pentru mai multe informatii.
  • Asigurati-va ca Wi-Fi este activat si accesati  Setari> Generale> Actualizare software pe iPhone.
  • Daca nu puteti actualiza direct pe iPhone, incercati conectarea la PC sau la laptop. Asigurati-va ca utilizati cea mai recenta versiune de iTunes.
  • Daca nu functioneaza, tineti apasat butoanele Sleep / Wake si Home pe iPhone 6 in timp ce acesta este inca conectat la computer. Asteptati pana vedeti ecranul de recuperare – ar trebui sa vedeti logo-ul Apple si apoi pictograma iTunes cu cablul. Alegeti optiunea Actualizare de pe computer cand apare.
  • Daca ati intampinat un cod de eroare, verificati pagina de suport detaliata a Apple cu privire la semnificatiile diferitelor coduri de eroare si la ce trebuie sa faceti.
  • Contactati Apple Support sau duceti dispozitivul intr-un magazin Apple.

Asadar, acestea sunt doua dintre posibilele probleme cu care se pot confrunta cei care isi cumpara in prezent un model iPhone 6s.

Fireste, nu este obligatoriu ca aceste situatii neplacute sa isi faca simtita prezenta. Exista si utilizatori care de cand si-au cumparat modelul iPhone 6s, nu s-au confruntat pana in prezent cu aceste probleme, insa este indicat ca ele sa fie cunoscute de catre cei care isi doresc un asemenea model, pentru a nu avea mai apoi surprize neplacute.

0 Shares
You May Also Like