Avantajele folosirii unei carcase de protectie

0 Shares
0
0
0

Carcasele si husele pentru smartphone-uri si tablete au scopuri diverse, ceea ce le face o investitie importanta, care merita luata in seama. Pentru carcasa telefon de cea mai buna calitate, intra pe AccesoriiGsm.ro.

Devenim din ce in ce mai atasati de device-urile noastre mobile si ne-am dori sa facem tot posibilul pentru a le prelungi viata cat mai mult. Nu numai asta, dar in general pretuim foarte mult informatiile acumulate pe tabletele si telefoanele noaste si nu ne dorim in nici un caz sa le pierdem.

Daca ai un device mobil si mai ales daca ai unul foarte scump, iti sugeram sa investesti intr-o carcasa de protectie de la o firma buna. Dar, inainte de a cumpara aceasta carcasa, cantareste beneficiile si dezavantajele pe care ti le poate aduce aceasta, dupa ce o vei monta pe telefonul tau.

Carcasele ofera protectie reala.

In cursul unei zile de folosire, device-urile tale electronice sunt expuse la tot felul de pericole. O zgarietura pe ecran te poate deranja foarte mult o data ce stii ca este acolo si mai mult decat atat, poate face ecranul inoperabil sau greu de folosit.

O carcasa foarte buna, are capacitatea de a-ti proteja ecranul de astfel de accidente, incluzand aici si contactul nedorit cu anumite lichide, caldura soarelui, praful sau contactul cu obiecte ascutite care pot zgaria ecranul (ca de exemplu atunci cand obisnuim sa introducem telefonul in buzunar, laolalta cu cheile de la masina).

Carcasele de protectie pot schimba design-ul unui telefon si nu neaparat in rau. Dupa o vreme, folosind o carcasa inedita, persoanele vor incepe sa te asocieze cu propriul tau telefon.

De aceea trebuie sa-ti cumperi o carcasa ce poate adauga stil telefonului tau. Una colorata cu un design inedit, poate face din telefonul tau de culoare alba sau neagra, un device cu un stil diferit, care iese in evidenta. De asemenea, daca ai o carcasa mai colorata, telefonul tau va iesi mult mai bine in evidenta si il vei pierde mai greu.

Carcasele ofera protectie si din punct de vedere financiar (economic).

Te-ai gandit cat te-ar costa daca ai fi nevoit sa-ti schimbi telefonul de fiecare data cand acesta ti-a scapat din mana sau l-ai lovit fara sa vrei? Probabil ai fi ajuns la sume importante de bani. Daca folosesti carcasa de protectie nu va mai fi nevoie sa iti faci griji pentru astfel de situatii.

Chiar si daca iti vei scapa uneori telefonul, acesta va fi protejat foarte bine si in cele mai multe cazuri, nu va avea de suferit. De asemenea, ia in considerare si reducerea semnificativa a vizitelor la service, pe care nu vei mai fi nevoit sa le faci atat de des, daca folosesti o carcasa de protectie.

Majoritatea utilizatorilor merg la service cu propriile telefoane tocmai din cauza faptului ca acestea au suferit cazaturi sau loviri accidentale, in urma carora telefonele au iesit destul de “sifonate” : cu display spart sau doar crapat, carcasa deteriorata iremediabil sau uneori chiar defectiunea unor componente interne ale telefonului.

0 Shares
You May Also Like