Ti-ar placea sa iti albesti dintii acasa?

0 Shares
0
0
0

Zambetul ar trebui sa fie pentru toata lumea cel mai frumos accesoriu, indiferent ca este vorba despre femei sau barbati, despre adolescenti, copii sau oameni batrani.

Ei bine, dupa cum am spus, zambetul ar trebui sa fie cel mai frumos accesoriu insa din pacate nu toata lumea alege sa zambeasca in ultimul timp. Bineinteles ca si pentru a putea oferi cuiva un zambet larg, trebuie sa ai dintii albi si curati, iar din pacate foarte multa lume are dintii ingalbeniti si cariati pentru ca nu ofera o mare atentie sanatatii orale.

Cu siguranta aceasta este o mare greseala pentru ca fiecare om trebuie sa aiba dintii sanatosi si albi, insa in cazul in care unii oameni isi neglijeaza dantura atunci este evident faptul ca dintii lor vor avea de suferit, fie vor fi cariati, fie trebuiesc efectuate alte lucrari asupra danturii, si nici zambetul nu le va fi unul placut.

Daca in trecut albirea dintilor era o fita printre vedete, acum un astfel de tratament nu mai este destinat doar vedetelor ci poate fi urmat de absolut orice persoana care isi doreste sa aiba un zambet de invidiat.

Datorita faptului ca aceste tratamente sunt acum accesibile oricui, au aparut pe piata o multime de variante si solutii care pot sa ofere albirea dintilor la care viseaza absolut oricine.

In mod normal aceste tratamente se fac la cabinetele stmatologice dar se pot efectua si acasa. In cazul in care alegi sa apelezi la un cabinet stomatologic, dentistul trebuie in primul rand sa se asigure de faptul ca dantura ta nu are alte probleme si ca tratamentul poate sa fie urmat fara nici o problema.

Aceste sedinte de tratament de albire a dintilor constau in a sta pe scaunul stomatologic iar in acest timp pe suprafata dintilor va fi aplicata o solutie special conceputa pentru a activa precum o lampa din dotarea cabinetelor stomatologice.

In cazul in care dintii tai sunt cariati sau au pete pe suprafata lor, in primul rand medicul stomatolog va trebui sa se ocupe de aceste aspecte, iar abia apoi sa se inceapa tratamentul de albire, pentru ca in caz contrar tratamentul nu va avea rezultatele dorite.

In cazul in care ti s-a facut un implant inainte, sau ai o coroana la un dinte trebuie sa stii ca solutiile care sunt folosite in cadrul tratamentului de albire nu iti vor afecta in niciun fel dintii.

Aceste procedee la care se apeleaza pentru albirea dintilor sunt foarte eficiente, iar rezultatul albirii dintilor poate sa ramana la acelasi standard chiar si 2-3 ani de zile, deoarece dentistul foloseste o insemnata cantitate de peroxid de hidrogen pentru a obtine aceste rezultate.

Este foarte important de stiut ca pentru o femeie insarcinata nu este recomandat sa apeleze la un astfel de tratament pana dupa nastere.

In cazul in care vrei sa iti albesti dintii acasa poti sa apelezi la benzile pentru albirea dintilor, la pastele de dinti speciale pentru albire, la plasturi de albire care se gasesc in farmacii, sau de asemenea poti sa apelezi la tot felul de trucuri si metode pe care le gasesti pe internet, insa trebuie sa te consulti mai intai cu medicul stomatolog.

0 Shares
You May Also Like
Cum se pot alege dispozitivele medicale

BlogCum se pot alege dispozitivele medicale

Alegerea dispozitivelor medicale potrivite este esențială pentru asigurarea unei îngrijiri medicale de calitate și pentru îmbunătățirea sănătății și…