HTC Desire 526G+ – in sfarsit un smartphone de buget bun de la HTC

0 Shares
0
0
0

Daca este un domeniu al pietei unde cei de la HTC nu prea au reusit sa patrunda pana acum, este domeniul smartphone-urilor de buget. Depanatorii nostri profesionisti va asteapta la Service-Gsm.ro, pentru reparatii Htc.

Nu este ca si cum aceasta companie nu a incercat sa faca nici un efort pana acum, in acest sens. Gigantul taivanez, a lansat deja smartphone-ul HTC Desire 210 Dual Sim si Desire 310 la preturi sub 140 de euro, dar totusi aceste preturi sunt ceva mai mari ca ale unor device-uri ale competitiei, in special ale competitiei din China.

Se pare ca de data aceasta HTC s-a hotarat sa indrepte greselile din trect, incercand sa intre pe un nou segment de buget, cu device-uri cel putin interesante. Noul lansat HTC Desire 526G+ Dual Sim are un set de specificatii destul de bune pentru acest segment de pret, cel putin pe hartie.

Chiar si asa, telefonul se va confrunta cu o competitie destul de mare, in Yu Yureka al celor de la Micromax si Xiaomi Redmi Note, al celor de la Xiaomi. Sa vedem insa, cu ce poate cuceri piata acest smartphone de la HTC.

Design si caracteristici generale.

HTC Desire 526G+ Dual Sim are un design destul de atragator de tip “candybar”, asa cum putem observa la majoritatea smartphone-urilor din ziua de astazi, dar in acelasi timp am putea spune ca are cu siguranta un caracter distinct, ce il diferentiaza clar de alte telefoane din aceeasi categorie de pret.

Smartphone-ul de fata, este inspirat din gama de flagship-uri HTC One si acest lucru se vede la exterior. Este ceva mai lung decat alte telefoane cu aceleasi specificatii, avand 2 grile ce adapostesc boxele in partea frontala (sus si jos).

La cele 154 de grame ale sale, Desire 526G+ nu este un telefon foarte usor, dar greutatea a fost distribuita de catre echipa de design, in mod egal pe suprafata device-ului. Manipularea cu o singura mana se face foarte usor, grip-ul fiind bun si fara sanse sa il scapi accidental din mana (se poate intampla bineinteles, daca nu esti deloc atent cu telefonul).

Specificatii si software.

HTC Desire 526G+ Dual Sim are un procesor de la Mediatek si anume un MT6592 de tip octa-core (cu 8 core-uri), ce ruleaza la viteza de 1.7 ghz. Acest procesor este ajutat de catre un GPU (procesor grafic) – Mali 450MP.

Telefonul nu are in schimb o cantitate suficienta de memorie dupa parerea noastra, avand la dispozitie doar 1GB de RAM si 16GB capacitate de stocare interna. Aceasta din urma se poate extinde pana la 32GB, prin adaugarea unui card Micro SD. Ambele carduri SIM ce pot fi introduse in telefon functioneaza in modul dual-standby si suporta retelele 3G. De asemenea, device-ul suporta si conectivitate prin wi-fi, in standardele a/b/g/n + bluetooth v4.0. Camera principala are un senzor de 8 megapixeli si poate filma clipuri video la rezolutia full HD (1080p) cu o viteza de 30 de cadre pe secunda. Pe de alta parte, camera secundara are doar 2 megapixeli, avand o calitate cel mult mediocra, insa poate filma si ea la rezolutia 720p.

0 Shares
You May Also Like