Motive pentru o vacanta in Sasca Montana

0 Shares
0
0
0

Sasca Montana nu inseamna doar munti, trasee si drumetii! Nu, Banatul are multe de oferit. Si exista multe motive ce o face atat de speciala si de ce s-ar merita o vacanta in acel loc.

In Sasca Montana se vor gasi nenumarate oportunitati de a scapa de stresul vietii de zi cu zi – indiferent in ce colt al regiunii se vor afla turistii. Acolo se va gasi puterea relaxanta si benefica a naturii peste tot, chiar daca aceasta se afla in mijlocul unuia dintre comune. Dar exista si cai de relaxare oferite de cazare Sasca Montana, deoarece aceasta este o statiune turistica ce ofera un Hotel & Spa de 4 stele.

Sportul, exercitiile fizice si activitatea sunt foarte importante in Sasca Montana. Vara, de exemplu, exista ocazia de a innota in unul dintre lacurile existente acolo. Dar de asemenea se va putea scapa de excesul de energie cu ciclismul, joggingul, tiroliana, raftingul, rapelul sau drumetiile- exista activitati pentru placul fiecaruia. In orice caz, nu va exista urma de plictiseala in Sasca Montana.

Apa nu este primul gand ce le vin turistilor in minte atunci cand se gandesc la Sasca Montana, dar exista cateva lacuri naturale deosebite. S-a dovedit ca oamenii se relaxeaza deosebit de bine langa apa si aceasta este cea mai buna alegere in aceasta regiune. Lacurile din jur, cum ar fi Ochiul Beiului si Lacul Dracului, sunt desigur deosebit de atractive. Dar foarte atractive sunt si cascadele Beusnita si Susara, deoarece ofera un sentiment inconfundabil de vacanta si ofera fotografii cu motive de carte postala.

Dupa aceasta intreaga relaxare, va veni momentul drumetiilor. Acestea nu se vor putea evita, mai ales aici, in Sasca Montana. Aproape ca nu exista nicio alta regiune care sa ofere atat de multe trasee de drumetii diferite si peisaje decat aici. Aici turistii se vor putea epuiza pe deplin in timp ce vor parcurge energic drumuri prin natura si pot experimenta o senzatie de neuitat.

Exista o gama neasteptat de larga de evenimente in Hotelul Rocker’s Inn. Pentru a numi doar cateva dintre evenimentele recurente in mod regulat: concert Iris, concert Compact, concert Grimus. Concert Iskaz etc. Nenumarate evenimente isi astepta turistii, de asemenea, cu rock si mancare buna, in functie de gustul personal. Ca sa nu mai vina vorba de piscina si spa-ul incintei. In Sasca Montana, cultura nu este privita din exterior, ci este facuta tangibila.

Turistii impreuna cu familia vor fi in maini deosebit de bune in Sasca Montana. Pe de o parte, acest lucru se datoreaza faptului ca exista nenumarate oportunitati extraordinare de petrecere a timpului liber in regiune – cum ar fi drumetiile in salbaticie si diversificarea lacurilor albastre. Si, pe de alta parte, se datoreaza peisajului minunat, care permite tuturor membrilor familiei sa incetineasca si sa se relaxeze. Datorita diverselor structuri din Sasca Montana, toate nevoile pot fi satisfacute.

Asa ca  primul lucru este de a impacheta lucrurile, a anunta familia sa vina si ea si utilmul pas va fi bucuria de a petrece o vacanta de neuitat!

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…