Obiecte de arta din argint 925

0 Shares
0
0
0

Pasionatii de arta medievala si de metale pretioase isi indreapta atentia tot mai des catre argint. Argintul masiv, respectiv cel 925 are o valoare materiala si sentimentala la un nivel inalt. Daca pana acum ai intalnit bijuterii sau obiecte ieftine cu gravura 925, acestea s-ar putea sa fie replici si nu argint masiv. Vrei sa faci un cadou din argint masiv? Pe langa clasicele bijuterii, poti opta si pentru alte obiecte de arta din argint 925 pe care le gasesti pe site-ul argintart.ro.

Falsurile si preturile mici se gasesc la tot pasul. Totusi, acest lucru ar trebui sa iti puna un semn de intrebare si sa nu cazi prada ofertelor. Daca vrei sa oferi un cadou deosebit, cu care sa impresionezi, argintul masiv poate fi chiar ideea potrivita.

Argintul 925 si stantarea acestuia pe obiecte reprezinta modul in care s-a fabricat. Mai exact, metalul pretios se gaseste in stare naturala intr-o proportie de 99,9%. Aceasta concentratie nu permite crearea obiectelor, insa se folosesc si alte aliaje metalice.

Obtinerea unui obiect din argint masiv presupune 92,5% argint, iar restul de 7,5% alte aliaje. Cu alte cuvinte, gravura sau stanta de 925 vine de la concentratia de argint care se regaseste in obiectul respectiv. Fie ca vorbim de bijuterii, tacamuri, pahare argint sau alte obiecte, la toate se aplica aceeasi regula. Datorita concentratiei mare de argint, pretul unor astfel de accesorii poate fi destul de ridicat.

Achizitionarea unor bijuterii sau obiecte de arta din argint 925 trebuie sa vina insotita de certificatele care atesta autenticitatea acestora. In cazul in care pleci de la un bijutier sau de la un magazin de obiecte din argint fara acesta, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a cumpara. Argintul 925 nu este atras de magneti si nu se inverzeste.

Site-ul argintart.ro pune la dispozitia pasionatilor si colectionarilor de argint masiv, o multime de obiecte de arta si bijuterii. Ai posibilitatea de a comanda pocaluri, cupe, pahare argint, fructiere, platouri, carafe si cafetiere argint, seturi de cafea sau ceai, obiecte in miniatura, seturi pentru masa si decorative din argint.

Daca vrei sa faci un cadou special si deosebit, cu o semnificatie importanta si o valoare extraordinara, un obiect din argint este ideal! Poti opta pentru clasicile bijuterii pentru doamne sau domni, ori pentru restul obiectelor. Nu uita ca acestea pot face o impresie excelenta, mai ales cunoscatorilor. Asadar, daca te-ai hotarat si orientat catre un astfel de cadou, acum e timpul sa il daruiesti!

Fiecare dintre noi are pasiuni si preferinte diferite, iar cei care urmaresc arta si obiectele de arta din argint 925 sunt usor de impresionat. Doar prin simpla oferire a unui obiect autentic, reactia lor poate fi mai diferita decat crezi.

Este excelent sa iesi din tiparul clasicului cadou si sa oferi un obiect de arta in schimb. Alege ceva potrivit pentru persoana draga, daruieste un cadou special sau achizitioneaza un accesoriu chiar pentru propria casa!

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi un panou fotovoltaic?

BlogCum alegi un panou fotovoltaic?

Panourile fotovoltaice au devenit o opțiune tot mai populară pentru cei interesați să genereze energie electrică verde și…