In ce situatii pot femeile sa poarte sacou?

0 Shares
0
0
0

Sacoul este acel articol de vestimentatie care a fost initial o parte foarte importanta din componenta costumului barbatesc.

Odata cu trecerea timpului insa lucrurile s-au schimbat foarte mult, motiv pentru care costumele nu doar ca s-au impus si in moda feminina, ci s-a detasat ca piesa vestimentara de sine statatoare.

La momentul actual sacoul poate sa fie inclus cu succes intr-o multitudine de tinute. Mai mult decat atat, exista modele potrivite de sacouri traditionale pentru intalnirile de afaceri (aici discutam despre sacourile business), dar exista si sacouri perfecte pentru tinutele de tip smart, chic, casual, etc.

Exista deasemenea femei care isi doresc sa stie care sunt cele mai frumoase sacouri de dama, insa de precizat aici este faptul ca pentru fiecare femeie cel mai frumos sacou este cel care ii este cel mai potrivit.

Un alt amanunt interesant este acela ca sacourile pot sa fie purtate de exemplu de catre femei la evenimente precum botezul sau nunta, ori la alte evenimente de acest gen. Tinand cont de faptul ca discutam despre un eveniment de o asemenea importanta, un eveniment la care se cere o tinuta eleganta, cu siguranta doamnele si domnisoarele trebuie sa isi indrepte atentia spre un sacou negru.

De ce un sacou negru? Pentru ca negrul ramane mereu elegant, negrul inseamna rafinament si bun gust, asa ca pentru un eveniment unde se cere o tinuta eleganta, un sacou negru poate reprezenta cea mai buna solutie.

Exista femei care se gandesc sa poarte sacou in viata de zi cu zi atunci cand merg la servici. In cazul in care acestea isi doresc o tinuta office, atunci sacoul trebuie sa fie unul potrivit, si trebuie sa fie purtat peste o camasa care sa se potriveasca acestui stil vestimentar.

Deasemenea exista femei adepte ale tinutelor casual. Chiar si pentru ele poate fi o idee inspirata aceea de a purta un sacou. Exista diferite tipuri de sacouri casual, asa ca femeile isi pot alege un sacou in functie de preferinte.

In ceea ce priveste aceasta categorie de sacouri pentru femei, trebuie precizat ca ele sunt usor de deosebit de celelalte tipuri de sacouri, pentru ca au o croiala diferita, au diferite imprimeuri sau diferite insertii care sa le scoata in evidenta.

Un detaliu foarte important pe care trebuie sa il cunoasca toate doamnele sau domnisoarele care intentioneaza sa isi cumpere un sacou, este acela ca trebuie sa faca alegerea tinand cont printre altele si de silueta si de forma corpului.

Asa cum alegerea unei rochii sau a unui palton se poate face in functie de forma corpului, asa se poate alege si un sacou in functie de forma corpului. Deaemenea conteaza foarte mult si inaltimea femeilor care se afla in cautarea unui sacou.

Cat despre culori, exista sacouri in foarte multe culori insa cel mai important este ca femeile sa isi aleaga un sacou care sa le avantajeze. De exemplu un sacou negru avantajeaza orice femeie, si este mereu elegant, asa ca poate reprezenta cea mai buna alegere.

0 Shares
You May Also Like
Cand a aparut ia romaneasca?

BlogCand a aparut ia romaneasca?

„Ia” este cea mai importanta componenta a costumului traditional romanesc, iar celelalte parti prind contur in jurul acesteia…