Laptopul de gaming Asus ROG Zephyrus cu GeForce GTX 1080 lansat in India – pret si specificatii

0 Shares
0
0
0

La inceputul acestui an, Asus a lansat laptopul de jocuri Asus ROG (Republic of Gamers) Zephyrus si l-a descris ca fiind “cel mai subtire laptop din lume cu un Nvidia GeForce GTX 1080.” Daca iti doresti un incarcator laptop fiabil, cauta pe Mentor-Market.ro.

Acum, compania a lansat in sfarsit laptop-ul in India la Rs. 2,99,999 (rupii), un pret destul de mare pentru tara respectiva. In mod special, laptopul vine cu procesor Intel Core i7 (Kaby Lake) de a saptea generatie si, asa cum am mentionat mai devreme, grafica Nvidia GeForce GTX 1080.

Inainte de a trece la caietul de sarcini, este necesar sa clarificam faptul ca Asus ROG Zephyrus este destinat pasionatilor de jocuri si nu este destinat jucatorilor obisnuiti prin orice mijloace. Mergand acum la specificatii, Asus ROG Zephyrus vine cu un ecran de 15,6-inch full-HD (1920×1080 pixeli) care are o frecventa de 120Hz.

Afisajul accepta tehnologia G-Sync de la Nvidia, care permite si un gameplay mai fin. Laptopul pentru jocuri ruleaza Windows 10, care include acum Windows Game Mode cu cea mai recenta actualizare a creatorilor (Creators Update).

Iluminatul RGB Asus Aura permite utilizatorilor “efecte de iluminare dinamice si personalizabile” pe intreaga tastatura. In mod special, exista efecte personalizate evidentiate separat pentru grupurile cheie WASD si QWERTY, a declarat compania in comunicatul sau.

Asus ROG Zephyrus suporta pana la 24 GB de memorie RAM DDR4 si ofera optiuni de stocare de 256 GB, 512 GB si 1 TB, in format M.2 PCIe NVMe SSD. Porturile noului laptop de jocuri includ un Thunderbolt 3 Type-C, patru USB 3.1 Type-A, HDMI 2.0 (pentru VR) si un jack de casti de 3,5 mm.

Noul laptop de la Asus marcheaza debutul tehnologiei de proiectare Max-Q a lui Nvidia, proiectat pentru a oferi un cadru mai subtire pentru laptop-uri, fara a compromite performantele.

“ROG Zephyrus este racit de un sistem aerodinamic activ (AAS) exclusiv, care functioneaza mai rece si mai silentios, fara a sacrifica performanta. Sistemul AAS incorporeaza tehnologia AeroAccelerator (AA) care creste viteza si eficienta fluxului de aer prin laptop”, a declarat Asus.

Compania declara ca acoperisul de suprafata curbat 3D si ghidajele acceleratoare ale ventilatorului sporesc fluxul de aer si elimina caldura, directionand-o departe de componente intr-un mod mai eficient.

“Cand Zephyrus este deschis, o portiune din partea inferioara a sasiului se incinge pentru a mari volumul de aer cu 20% si pentru a spori in continuare circulatia aerului. AAS maximizeaza stabilitatea sistemului, precum si jocurile si performanta termica si permite utilizarea completa a procesorului si GPU, astfel incat jucatorii sa se poata implica in sesiuni de gaming lungi, fara teama de intrerupere “, a spus compania.

Cu Asus ROG Zephyrus, Nvidia a introdus, de asemenea, tehnologia sa silentioasa Nvidia WhisperMode, despre care se spune ca face laptop-urile sa fie mult mai silentioase in timpul jocurilor.

Noua tehnologie corecteaza in mod esential rata de inregistrare a jocului, in timp ce configureaza simultan setarile grafice pentru o eficienta energetica optima, conform companiei. Asus ROG Zephyrus va fi prezentat in Bengaluru, India, pe 20 August, in paralel cu finala ROG Masters South Asia, dar compania nu a anuntat detalii despre disponibilitatea laptopului.

0 Shares
You May Also Like