Legendele pietrelor semipretioase

0 Shares
0
0
0

Cei care sunt neinitiati in ezoterism si ocult nu prea stiu multe despre pietre semipretioase. Nu sunt putini cei care cred ca fiecare bucata de piatra are o energie si un anumit simbol cu care atrage si inmagazineaza si retine energia pozitiva.

Fiecare piatra are propria sa zodie si puterea sa dar si un context in care isi face simtita energia la cele mai intalte cote. De aceea exista si cristaloterapia. De aceea au fost scrise intregi volume despre toate puterile pe care le au pietrele si foarte multe persoane au confirmat existenta acestor puteri.

Fie ca experimenteaza situatia limita sau isi doresc sa descopere iubirea si sa schimbe in bine starea financiara sau sa se descopere, cei care au crezut in energiile pietrelor au fost dispusi sa ne convinga ca toate sunt mai mult decat niste legende. Se spune si ca ele au o mai mare putere de a orienta energiile si de a genera noroc sau bogatie in viata celui care le poarta. Care sunt insa legendele celor mai puternice si mai des utilizate pietre pretioase?

Aventurinul este piatra calatorilor. Se pare ca piatra aceasta are si darul de a isi transporta purtatorii catre situatii favorabile. Este o piatra a viziunii si a vizionarilor si asa cum indica si culoarea sa verde, este o culoare norocoasa. Verdele este mereu asociat cu energiile de nestavilit, indiferent ca este vorba despre talazurile mari sau despre fortele naturii.

Se spune si ca aventurinul este unul din cele mai bune talismane pentru jucatori si ca este cel care aduce prosperitate materiale acelora care il poarta in momentul cand au cu adevarat o mare nevoie de intuitie.

Jaspul rosu este o piatra a echilibrului. Aceasta piatra este rosie ca sangele indragostitilor si legenda ei spune ca poate sa calmee si cele mai grele energii. In momentul in care purtati jasp rosu, nicio situatie indiferent cat de tensionata nu isi mai manifesta tot tumultul asupra voastra.

Puteti sa regasiti echilibrul si linistea dintre cele mai grele momente. In plus, se spune ca este benefica pentru aceia care se afla in cautarea unui nou drum si in cautarea independentei.

Agatul negru este o piatra a protectiei. In perioada antica, in care calatoriile sunt mai anevoioase si mai pline de peripetii, si modalitatile de transport mult mai nesigure decat in prezent, cei care mergeau pe drum aveau la ei un pandantiv din agate negre.

Se spune si ca energia din aceasta piatra genereaza confort fizic, siguranta si confort mental. Din primul moment cand intra in contact cu persoana care o poarta, piatra actioneaza ca si o pavaza nevazuta si de netrecut indiferent pe ce drum mergeti.

Cornalina este o piatra a pasiunii. Simtiti ca nu aveti energie? V-au disparut tonusul si cheful de viata? Cornalina este viu colorata si are proprietati ce pot sa va ajute. In momentul in care situatiile par sa fie fara iesire si nu mai aveti putere sa luptati pentru a putea iesi cu vine din ele, piatra poate sa va redea energie si poate sa va faca sa redescoperiti determinarea.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…