Nokia Lumia 1520 – durata de viata a bateriei

0 Shares
0
0
0

Atunci cand bateria telefonului nostru Nokia nu mai rezista foarte mult, este posibil sa avem nevoie de acumulatori Nokia originali. Cei interesati de achizitionarea de acumulatatori Nokia originali sunt sfatuiti sa arunce o privire pe www.magazingsm.ro.

Cu o baterie uriasa de 3,400 mAh, durata de viata a bateriei de pe Nokia Lumia 1520 trebuie sa ne uimeasca. Nu este chiar atat de buna pe cat ne asteptam, insa este suficient de buna incat sa ne surprinda in mod placut.

Daca incepem ziua la ora 7 dimineata cu bateria de pe Nokia Lumia complet incarcata, vom observa ca dupa o ora in care am ascultat muzica, am navigat pe internet si am realizat diferite fotografii, acumulatorul arata 85 %.

Daca il lasam in mare parte inactiv, doar cu Wi-Fi-ul pornit si il oprim pe la ora 11:30, mai facem cateva fotografii, vom observa ca pe la 13:30 bateria arata 60 % si scade la 44 % in jurul orei 16, dupa ce am avut o intalnire in care am folosit Evernote pentru a lua notite si am facut vreo 10 fotografii-test.

Dupa aceea, ascultam vreo ora muzica, cu ecranul oprit, ceea ce inseamna ca atunci cand ajungem acasa, pe la 18:30, nivelul bateriei va arata 31 %. Acasa mai citim o carte si mai jucam niste jocuri si bateria va arata 20 %. Aceste procente sunt suficiente pentru  restul serii in care telefonul va fi inactiv.

Acesta este un volum de munca destul de mare pentru o zi inreaga, in special daca realizam peste 20 de fotografii. Utilizarea mai usoara ar trebui sa nu cauzeze niciun fel de probleme, desi o atentie sporita acordata luminozitatii ecranului este destul de importanta. Luminozitatea poate fi o cauza reala pentru consumarea rapida a bateriei, mai ales atunci cand este setata optiunea de luminozitate auto, care creste, de obicei, luminozitatea foarte mult atunci cand nu este neaparata nevoie.

Nokia Lumia 1520 – convorbiri si calitatea sunetului

Calitatea convorbirilor este solida. Casca este puternica si precisa, fara distorsiuni enervante sau compresie a vocii. Veti observa ca nu exista niciun fel de dificultate in a va face auziti, chiar si in cazul unei cantitati moderate de zgomot de fond.

Cu toate acestea, difuzorul incorporat este destul de slab. Nu este foarte puternic si pentru ca se afla in spate, este greu de folosit ca difuzor pentru apeluri hands-free atunci cand suntem acasa. Acesta este un aspect ce trebuie luat in considerare in cazul in care dorim sa folosim difuzorul foarte des.

Alte lucruri de luat in considerare

Capacitatea de stocare nu este o problema pentru Lumia 1520. Acesta vine cu 32 GB, capacitate interna si prezinta si un suport pentru card microSD de 64 de GB. Spre deosebire de alte telefoane, slotul pentru card este dispus in marginea din stanga sus. Acest lucru presupune faptul ca partea din spate a telefonului nu este detasabila si ca bateria nu poate fi inlocuita de catre utilizator.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…