Activitati indoor cand afara e canicula – bazeaza-te pe un fotoliu de masaj

0 Shares
0
0
0

Cand vara mai vine cu o grija in plus si aceea este destul stresul termic, pentru tine si ai tai va fi sanatos, benefic si recomandat sa setezi un program ce tine cont de a va feri de caldura extrema. Daca vremurile toride va gasesc acasa si trebuie sa cautati activitati indoor, nu uitati de programele de masaj ale fotoliilor Masatto!

Masatto are unele dintre cele mai complexe fotolii de masaj. Functiile acestora sunt gandite sa contribuie activ la masajele efectuate, sa redea utilizatorului starea de bine. Nu mai stiti ce este aceasta, decat poate cand plecati in concediu, cand aveti timp liber de lenevit.

Spa la voi acasa!

Cu tot timpul acesta care parca curge in defavoarea noastra, o vizita la spa sau la un tehnician maseur inseamna o experienta complicata. De programare, de gasit timp pentru asta. In programul zilnic suna parca imposibil sa aveti si frecventa masajelor.

Un fotoliu de masaj Masatto pe care sa il detineti acasa va fi evadarea spre relaxare, zi de zi, oricand e nevoie. Poate fi siesta la mijlocul zilei. Poate fi un pre nap time cu tot arsenalul de tehnici de masare si relaxare care sa induca starea acea perfecta de odihna. Caci nimic parca nu se compara cu un somn dupa o framantare riguroasa a muschilor.

Un fotoliu de masaj by Masatto poate  fi si versatil, in sensul in care cine va opreste sa va faceti munca de acasa, cea care implica treaba la birou, direct din acest fotoliu? Canicula va tine pe hold acasa, incercati sa fiti practici cu programul si astfel, sa imbinati munca cu placerea.

Activitati indoor cu Masatto

Atunci cand un fotoliu Masatto troneaza in casa, pare greu de crezut ca va doriti sa va dezlipiti de el. Programele automate si cele manuale va permit sa experimentati. Setati tehnici diverse, repetati ce va place, memorati programul dorit. Incercati shiatsu, intinderile, tapotarea sau, de ce nu, chiar framantarea.

Experimentati cu Masatto masajele in complexitatea lor. In functie de tipul de fotoliu si ale sale programe cu care vine inzestrat, veti fi masati cu vigoare sau mai bland, pentru a va revigora dupa somn, pentru ameliorarea stresului, pentru a va detensiona muschii si a ameliora durerile din zona cervicala sau specific la spate.

Cu Masatto veti simti ca plutiti, la propriu. Asta pentru ca functia zero gravity ridica corpul si il aliniaza astfel incat sa fiti in punctul de gravitatie zero. Il maseaza centimetru dupa centimetru.

Descoperiti gama completa de fotolii by Masatto din pagina oficiala sau vizitati showroom-ul. Va fi o intalnire pe care nu o veti uita.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi un panou fotovoltaic?

BlogCum alegi un panou fotovoltaic?

Panourile fotovoltaice au devenit o opțiune tot mai populară pentru cei interesați să genereze energie electrică verde și…