Am nevoie de ajutorul unui nutritionist?

0 Shares
0
0
0

In clipa de fata aspectul fizic are o importanta deosebita, iar din acest motiv fiecare dintre noi facem tot ceea ce ne sta in putinta ca sa avem un corp perfect.

Exista persoane care merg de cateva ori pe saptamana la sala pentru a se mentine in forma, exista persoane care urmeaza diferite diete pentru a se mentine in forma, si exista persoane care merg si la sala si care urmeaza si diete pentru a avea un corp perfect.

In ceea ce priveste dietele si regimurile alimentare, oamenii se impart in doua categorii, astfel ca avem persoane care umeaza diete dupa ureche, adica se uita pe internet pe diferite forumuri sau bloguri, si care dieta li se pare mai interesanta, pe aceea aleg sa o urmeze pentru a ajunge la forma fizica dorita.

Exista deasemenea persoane care urmeaza diete care le sunt recomandate de catre un nutritionist Cluj, iar intre dietele recomandate de catre un nutritionist si dietele urmate dupa ureche, exista diferente uriase.

Dietele pe care oamenii le urmeaza dupa ce le-au descoperit pe internet, si despre care se spune ca ar avea rezultate miraculoase, le pot fi de ajutor momentan, si ii pot ajuta pe acestia sa slabeasca un anumit numar de kilograme, insa nu este totul roz.

Cei care urmeaza asemenea diete dupa ureche, de regula slabesc un anumit numar de kilograme foarte rapid, insa surpriza neplacuta este aceea ca intr-un interval scurt de timp mai apoi, vor pune la loc kilogramele respective, plus alte cateva kilograme in plus.

Mai mult decat atat, persoanele care urmeaza diete dupa ureche trebuie sa stie ca acelea le-au fost recomandate de catre nutritionisti unor pacienti dupa ce acestia au efectuat niste analize, si dupa ce au avut o discutie cu nutritionistii despre obiectivul lor.

Tocmai de aceea, fiecare persoana care isi doreste sa slabeasca sau sa acumuleze kilograme, este indicat sa treaca pragul unui nutritionist. Un nutritionist are studii efectuate in domeniul nutritiei, stie sa pregateasca diete atat pentru cei care isi doresc sa se ingrase cat si pentru cei care isi doresc sa slabeasca.

Un nutritionist detine informatiile necesare despre fructe, legume, dar si despre diferite alimente, stie ce substante contin acestea si stie astfel sa creeze planuri alimentare sanatoase pentru fiecare persoana in parte.

Un nutritionist creaza planuri alimentare pentru clientii sai dupa ce acestia isi fac un set de analize, astfel incat sa stie daca acestia sufera de anumite afectiuni. Acest aspect este foarte important pentru ca daca pacientii sufera de anumite afectiuni si nu pot consuma anumite produse si alimente, nutritionistul trebuie sa gaseasca alte produse si alimente pe care sa le introduca in dieta.

In schimb, cei care urmeaza diete dupa ureche, nu cunosc aceste detalii, asa ca daca sufera de anumite afectiuni si le sunt contraindicate anumite produse si alimente, risca sa le consume fara a stii ca nu au voie, iar de aici pot intampina alte probleme de sanatate.

Asadar, tinand cont de aceste detalii, cu siguranta putem spune ca toti cei care isi doresc fie sa slabeasca, fie sa acumuleze cateva kilograme, au nevoie de un nutritionist.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…