Ce trebuie sa stii despre implanturile dentare?

0 Shares
0
0
0

Multi sunt cei care nu au o dantura tocmai perfecta, ba mai mult au unul sau mai multi dinti lipsa, motiv pentru care cauta informatii despre implant dentar pret Cluj, pentru a stii care sunt costurile pentru a avea o dantura perfecta.

Pierderea unui dinte poate fi o experienta foarte traumatizanta, atat din punct de vedere emotional, cat si din punct de vedere financiar. Daca un implant dentar este o optiune pe care o analizati, trebuie sa intelegeti procesul si cat de mult va va fixa implantul inainte de a lua o decizie. Permiteti-mi sa va ajut, raspunzand la multe intrebari frecvente despre implanturile dentare.

Cat costa implantul meu dentar?

Raspunsul simplu este acesta: depinde. La fel ca orice interventie chirurgicala – deoarece, da, este o interventie chirurgicala – exista multi factori care determina pretul unui implant dentar. Regimul stomatologic, localizarea geografica si structura taxei individuale vor fi calculate in costul procedurii.

Si trebuie evaluata circumstanta fizica a fiecarui pacient. Starea gingiei si gingia, indiferent daca este sau nu o grefa osoasa si / sau o extractie sau un dinte temporar, si optiunile de anestezie sunt luate in considerare la costul unui implant.

Datorita tuturor acestor variabile, este destul de dificil sa gasiti un pret pe internet, insa cu siguranta un implant dentar, pentru un singur dinte va poate costa cateva sute de euro.

De ce implanturile sunt atat de scumpe?

Pentru a intelege costul ridicat al implanturilor dentare, trebuie sa intelegeti ce implica procedura .

Mai intai de toate, un implant este considerat chirurgie. Medicul dentist trebuie sa fi absolvit cursurile de perfectionare in implantologie, altfel va trebui sa vedeti un chirurg oral, prosthodontist sau alt tip de specialist. In orice caz, rata perceputa poate fi semnificativ mai mare decat rata perceputa pentru o procedura mai simpla, din cauza acreditarilor si formarii necesare pentru a face munca.

Desi ne referim la proces ca implant dentar, implantul real este doar o parte a procedurii. Deoarece succesul implantului depinde de diagnosticarea corecta si de ingrijirea ulterioara de la consultarea initiala prin atingerea coroanei, este imperativ ca anumiti pasi sa fie urmariti.

Procesul de implantare

Consultare initiala

In primul rand, diagnosticul si prognosticul sunt determinate dupa ce au fost luate raze X (de preferinta raze X panoramice sau o scanare CT) si s-au evaluat toate afectiunile maxilarului si gingiei, precum si localizarea dintelui in cauza. Medicul dentist va explica procedura si timpul si daca crede sau nu ca o grefa osoasa va fi necesara.

Introducerea implantului

Apoi, o gaura este forata in cavitatea maxilarului si implantul este introdus. Veti beneficia de un “dinte fals” daca aveti o gaura in zambet, si pe care doriti sa o acoperiti.

In al treilea rand, dupa ce gingia este vindecata, se fixeaza o bontura in implant si o coroana temporara este atasata implantului. O bontura este un dispozitiv care conecteaza implantul la dintele de inlocuire. Uneori este nevoie de un capac sau un guler de vindecare pentru a ajuta gingia sa se vindece in mod corespunzator si, uneori, piciorul poate fi plasat in acelasi timp cu implantul. Apoi, coroana temporara este indepartata si se ataseaza o coroana permanenta.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…