Aromaterapie dōTERRA – pentru calmare și relaxare

0 Shares
0
0
0

Uleiurile esențiale aromaterapie dōTERRA sunt compuși aromatici naturali, puri, extrași cu atenție și profesionalism, din plante. Nu conțin substanțe de umplutură sau ingrediente artificiale care să le diminueze proprietățile active. De asemenea, nu conțin contaminanți precum pesticide și alte impurități chimice. 

Pentru a garanta pe deplin siguranța și eficacitatea uleiurilor, este imperativ să se prevină pătrunderea contaminanților, precum și să se asigure că conținutul de compuși activi este la nivelul corect. Multe uleiuri de pe piață promit că sunt de calitate terapeutică. Într-adevăr, unele dintre ele pot fi pure, dar puține sunt testate chimic la standarde exigente. 

Uleiuri aromaterapie dōTERRA – spectometrie, cromatografie, puritate

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt supuse diferitelor teste folosind spectrometria de masă și cromatografia gazoasă pentru a asigura atât puritatea extractului, cât și rezistența proprietăților fiecărui lot de uleiuri.

 DōTERRA lucrează îndeaproape cu o rețea globală de chimiști de uleiuri esențiale și grădinari profesioniști pentru a selecta ingredientele din plante potrivite, cultivate în condiții ideale și procurate cu atenție la momentul potrivit. 

Compușii aromatici sunt extrași din plante de către distilatori experimentați și supuși unei analize chimice pentru a asigura puritatea și compoziția corectă. Uleiurile esențiale dōTERRA sunt cele mai sigure și mai pure uleiuri disponibile în lume astăzi. Componentele uleiurilor esențiale pătrund foarte repede în corp și sunt transportate de fluxul sanguin către toate organele și țesuturile, exercitând efectul lor multifacetic și combinând ușurința de utilizare, eficiența și influența aromelor rafinate.

Cum afectează aromele creierul?

Uleiurile esențiale stăpânesc mirosul. Sunt compuse din diverse substanțe cu volatilitate crescută, datorită cărora se evaporă instant și se răspândesc în aer. Moleculele de uleiuri esențiale pătrund rapid prin organele mirosului unei persoană, afectându-i starea emoțională.

Asocierile parfumului apar în sistemul limbic, cea mai veche parte a creierului responsabilă de emoții. Și abia după aceea apare conștientizarea senzațiilor din cortexul cerebral, când valul emoțiilor, asociațiilor și amintirilor a fost deja lansat. 

În subconștient, mirosul provoacă un val de emoții și asocieri. Dacă uleiul de aromă este afrodoziac, iar asociațiile sunt asociate cu plăceri plăcute de dragoste, atunci aroma va provoca dorință sexuală și excitare la un bărbat. Un reflex condiționat este o conexiune stabilă între un semnal aleatoriu și un reflex necondiționat, rezultat din coincidențele lor repetate. Pur și simplu, un bărbat ar trebui să dezvolte o relație stabilă între aroma uleiurilor esențiale alese de tine și plăcerea ulterioară a iubirii. Acest lucru poate fi realizat prin repetare.

Uleiul esențial de tămâie doTERRA este un ulei cu o istorie bogată. De exemplu, în Evanghelie, tămâia este menționată ca unul dintre darurile aduse de magi lui Iisus Hristos, împreună cu aurul și smirna. Acesta este un ulei foarte versatil, care va găsi o „cheie” pentru fiecare persoană și îi va oferi exact ceea ce are nevoie corpului la un moment dat. 

Uleiul esențial de tămâie funcționează excelent cu sfera emoțională, relaxează și calmează. Orice tratament cu ulei esențial de tămâie este o modalitate bună de a calma corpul și sufletul. Ajută la insomnie și frici nocturne.

Uleiul esențial de bergamotă doTERRA este numit uleiul fericirii pentru capacitatea sa de a oferi emoții vesele și bună dispoziție. Uleiul esențial de bergamotă va fi util pentru cei care doresc să facă față problemelor emoționale, au dificultăți de adormire și somn intermitent. Aroma ușoară este foarte iubită de adulți și copii.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…