Cărucior pentru copii Nuna Mixx Next – Funcționalitate și comoditate

0 Shares
0
0
0

Toate produsele producătorului de bunuri pentru copii Nuna au o identitate corporativă modernă recunoscută, care nu lasă pe nimeni indiferent. Modelul de cărucior pentru copii Nuna Mixx Next  nu face excepție. 

Realizat în stilul minimalist, cu linii și forme stricte, surprinde prin funcționalitate, echipament bogat și comoditate.

Landou pentru bebeluși

Șezutul confortabil Mixx Next este instalat pe șasiul căruciorului Nuna Mixx 2. Un nou-născut se va simți confortabil în interior: spatele este susținut delicat de o saltea ortopedică, iar țesătura moale respirabilă a tapițeriei îl protejează de praf și umezeală. 

Pentru sezonul rece, landoul este prevăzut cu o pelerină pe picioare, care va încălzi și va adăposti de vânt și zăpadă. De asemenea, este inclus un impermeabil de marcă, din silicon de înaltă calitate. În zona picioarelor, este atașat un mic organizator pentru suzetă, sticlă și alte obiecte mici necesare.

Copertina va ascunde fiabil copilul de privirile inutile și de lumina soarelui și se pliază ușor înapoi pentru confortul părinților. Secțiunea din spate poate fi desfăcută pe timp cald pentru o mai bună ventilație. 

În cazul în care o astfel de protecție împotriva luminii solare strălucitoare nu este suficientă, producătorul a furnizat o copertină suplimentară pentru soare, care este ascunsă în copertina landoului și este fixată cu magneți în lateral, acoperind complet bebelușul. 

În blocul de dormit Nuna Mixx Next îți poți transporta bebelușul de la naștere până la 6-8 luni (până când atinge o greutate de 9 kg sau o înălțime de 68 cm).

Bloc de mers pe jos

Scaunul căruciorului Nuna Mixx Next se adaptează ușor și rapid la nevoile micului pasager și al părintelui. Cel mai important avantaj este abilitatea de a-l instala în fața mamei, o funcție care este pur și simplu necesară pentru bebelușii cu vârsta de până la un an. 

Spătarul se înclină într-o poziție orizontală și are 5 niveluri de înclinare. Tetiera este reglabilă în două poziții folosind butoanele laterale, acoperite cu țesătură cauciucată. 

Centurile cu cinci puncte au plăcuțe moi și reglare pe înălțime. Patul este realizat dintr-o țesătură moale, plăcută, toate părțile laterale sunt protejate de laturile moi, ceea ce înseamnă că în orice poziție copilul este protejat de contactul cu materialele dure.

Capota căruciorului este impresionantă prin dimensiunea sa. Când este complet deschisă, ajunge la bara de protecție. Există o secțiune suplimentară cu fermoar, cu inserții de ventilație plasă integrate. În partea superioară există o fereastră mică din plasă, închisă de o clapetă din țesătură cu magneți, pentru a privi copilul. 

Vizorul frontal suplimentar poate fi îndepărtat spre interior sau complet deconectat, dacă dorești. Pe spatele căruciorului există un buzunar mic pentru lucruri mici. 

Bara de protecție dură este fabricată din piele ecologică, este foarte igienică și nu va fi dificil pentru mamă, să mențină frumusețea și curățenia acestui accesoriu esențial.

Șasiu pentru cărucior Nuna Mixx Next

Șasiul căruciorului este din aluminiu durabil, se pliază compact cu orice poziție a blocului de mers, atât către tine, cât și departe de tine, ceea ce este foarte convenabil. 

Roțile sunt destul de mari. Roțile din față sunt fabricate din poliuretan, pivotante cu posibilitatea de fixare, iar roțile din spate sunt moi din cauciuc cu protecție împotriva perforărilor. Cu roți destul de mari și o absorbție bună a șocurilor, Nuna Mixx poate fi clasificat ca un cărucior off-road. 

Călătoria cu căruciorul este foarte plăcută și netedă datorită rulmenților roții de înaltă calitate și a arcurilor absorbante de șocuri, nefiind necesar niciun efort mare, și tocmai acest lucru înseamnă cărucioare Nuna.

0 Shares
You May Also Like