10 moduri de a te bucura de Crăciun alături de familie

0 Shares
0
0
0

Există atât de multe modalități de a te bucura de ceasta perioads speciala din an, care nu implică neaparat dăruirea de cadouri . Gândiți-vă: decorați bradul de Crăciun , decorați casa și vizionați filme de Crăciun , pentru început. În timp ce toate aceste activități sunt modalități sigure de a vă introduce pe tine și toată familia în spiritul Sărbătorilor, există și alte tradiții de Crăciun care pot fi adesea trecute cu vederea. Cu toată agitația în jurul celei mai minunate perioade a anului, puteți uita de activitățile distractive precum coacerea prăjiturilor sau confecționarea de felicitări și ornamente .

Pentru a vă ajuta să vă amintiți cele mai bune tradiții de Crăciun pe care să le încercați (și poate să le strecurați printre activitățile voastre de Sărbători), am strâns câteva dintre preferatele noastre chiar aici. Indiferent dacă alegeți să faceți unul, câteva sau toate aceste ritualuri de Crăciun, veți aprecia mereu amintirile. De la activități precum ascultarea colindelor și cântecelor de Crăciun la alegerea pomului, următoarele tradiții vor fi întotdeauna atemporale:

1.Privește luminile de Crăciun. Crăciunul nu este doar cea mai minunată perioadă a anului, dar este și cea mai colorată, datorită tuturor oamenilor din cartiere care își împodobesc cu felurite lumini de la casă până la gradină, copaci și alee. Profitați de asta și faceți o plimbare cu familia pentru a admira decorul de poveste ce ia naștere an de an chiar în jurul casei tale..

2.Secret Santa. Nu este un secret faptul că toată lumea iubește această perioadă și datorită cadourilor pe care le primim. Dacă nu mai ai răbdare până la Crăciun, încearcă să organizezi Secret Santa cu membrii familiei, rude și prieteni. Trageți la sorți cine cui face cadoul, stabiliți un buget și organizați o ieșire undeva pentru a vă bucura de prezența tuturor și de mici cadouri în avans de Crăciun.  Nu uitați: nu este permisă schimbarea persoanei căreia îi faci cadou cu alta!  Dacă e Secret Santa, atunci să rămână secret !

3.Cumpără un elf spion. Nu toate tradițiile trebuie să dateze cu ani în urmă. Elful spion este un pluș destul de recent apărut în tradiția de Crăciun în mai multe gospodării din întreaga lume. Elful ține evidența comportamentului copiilor tăi și îi raportează lui Moș Crăciun dacă sunt obraznici sau cuminți. Cei mici o să fie foarte curioși la aflarea veștii că moșul și-a trimis ajutoare să afle despre comportamentul lor.

4.Alegeți un pom de Crăciun. Nu este Crăciunul cu adevărat în casa ta până când nu ți-ai ales pomul. Sigur, este important (și chiar distractiv de făcut), și vă sfătuiesc să profitați la maximum de această ocazie de a fi împreună cu toată familia pentru a-l decora cât mai spectaculos. Faceți fotografii, beți ciocolată caldă și mâncați prăjituri și bucurați-vă de magia de sărbători.

5.Faceți o casă din turtă dulce. Există un motiv pentru care această tradiție este de mai multe secole: casele din turtă dulce sunt un motiv bun de a scoate artiștii din familie la înaintare pentru a le decora. Vă puteți cumpăra propriul kit de culori sau să porniți de la zero și din ingrediente naturale să faceți tot felul de creme de ornat, dar în orice caz, dumneavoastră împreună cu cei dragi o să aveți parte de o zi hazlie.

6.Ascultați cântece clasice de Crăciun. Nu mă refer să scoateți gramofonul și să va apucați să țineți o oră de cultură muzicală cu cei din jur. Ci să ascultați melodiile consacrate pentru acest sezon ale lui Frank Sinatra sau Dean Martin de exemplu. Cea mai bună parte a acestei activități este că toată lumea va cunoaște textul pieselor- chiar și copiii, astfel încât toți să se poată alătura și să cântați împreună.

7.Vizionați filme de Crăciun. Stabiliti un weekend in care intreaga familie sa se delecteze cu unele dintre cele mai clasice filme de Crăciun: Miracle on 34th Street, Holiday Inn și A Christmas Carol. Vă sugerăm, de asemenea, Rudolph the Red-Nosed Reindeer și Frosty the Snowman !

8.Folosiți numai numerar pentru cumpărături. Bunicii noștri nu au intrat în datorii de Sărbători; aveau un buget și erau lipiți de el din necesitate. „Cheltuielile cu numerar fac totul să fie mai real. Când a dispărut suma, a dispărut cu totul”, spune Elizabeth Revenko, o profesionistă în planificarea financiară certificată cu Mosaic Financial Partners din San Francisco. „De asemenea, vă oferă un moment să vă opriți și să vă gândiți la ce cumpărați, ceea ce vă ajută să fiți mai chibzuit atunci când cumpărați. Dacă faci cumpărături online, stabilește-ți un buget și promite-ți că nu-l vei depăși indiferent de circumstanțe.

9.Petreceți timpul împreună. „Asta îți vei aminti peste ani, nu de ceea ce ai dat sau ai primit drept cadouri”, spune Rakes. Coaceți prăjiturele cu copiii. Planificați o noapte de joc în familie. Mergeți la colindat. Plimbați-vă prin oraș pentru a admira luminile de Crăciun. Faceți ornamente. Organizează o petrecere de Anul Nou. Ideea este să interacționați și să fiți prezenți în acest moment cu familia și prietenii, nu cu smartphone-ul sau tableta.

10.Creeaza cadouri! Bunicii noștri și-au folosit talentele pentru a crea cadouri. „Dar nu trebuie să fii priceput”, spune Rakes. ” Bunătățile de casă, cum ar fi prăjiturele și turta dulce sunt întotdeauna binevenite, dar puteți face o mulțime de alte cadouri.” Si poate anul acesta este momentul sa oferiti cadouri altfel si sa optati pentru cadouri de Craciun experiente. Veți găsi cu siguranță darul perfect pentru membrii familiei, prieteni si colegi!

Și nu uitați Crăciunul este despre bucuria de a fi cu cei dragi, despre magia de a oferi mai mult decât a primi, despre a fi mai bun și mai atent cu toți ceilalți. Așa că dacă timpul vă permite faceți curat în garderobă, în lucrurile pe care le țineți în speranța că le veți mai folosi deși în adâncul vostru știți că nu e așa și faceți-le o bucurie și celor mai puțin fericiți care poate nu au familie sau stau la adăpost, iar dacă aveți vreun vecin sau vreo vecină în vârstă care nu are familia aproape de Sărbători propuneți-le să ia cina de Crăciun cu voi. Sunt sigură că vor fi mai mult decât încântați să nu stea singuri în aceasta seara speciala…

0 Shares
You May Also Like