Avantajele incalzirii prin pardoseala

0 Shares
0
0
0

Considerati ca sistemul de incalzire al locuintei nu face fata cerintelor dvs.? Cu siguranta in aceste conditii, a sosit momentul sa optati pentru automatizari pentru pardoseala, iar acest articol va ofera argumente solide pentru a face acest lucru.

Va incalzeste casa cu eficienta

Acesta este cel mai evident avantaj al instalarii incalzirii prin pardoseala si, de obicei este cel mai important argument pentru care majoritatea proprietarilor de case aleg acest sistem de incalzire. Incalzirea prin pardoseala este un substitut fantastic pentru solutiile conventionale de incalzire si in mod evident face o treaba grozava de a incalzi in mod uniform si constant fiecare camera din toata casa sau apartamentul dvs.

Un alt avantaj imens de care puteti beneficia cu incalzirea prin pardoseala este reprezentat de potentialele economii de energie care pot fi facute. Incalzirea prin pardoseala functioneaza prin incalzirea de la podea la acoperis, ceea ce asigura atingerea unei temperaturi ambientale in jurul corpului la o temperatura semnificativ mai scazuta decat cer radiatoarele.

Cand opriti sistemele de incalzire, podeaua in sine retine caldura mult mai eficient decat radiatoarele traditionale, care se racesc foarte repede. Prin utilizarea incalzirii prin pardoseala, locuinta dvs. va fi mai calda pentru mult mai mult timp, necesitand in acelasi timp mai putina energie.

De asemenea, merita mentionat cat de vechi sunt numeroasele sisteme de incalzire din case in zilele noastre, si nu este neobisnuit sa existe cazane si radiatoare care sunt folosite de peste 20 de ani.

Aceste sisteme vechi sunt renumite pentru consumul unor cantitati mari de energie in comparatie cu noul sistem de incalzire prin pardoseala. Toate acestea inseamna ca veti vedea o reducere a facturilor lunare de energie datorita unei cantitati mult mai mici de energie consumata de incalzire.

Mai mult spatiu

Daca doriti sa incorporati un sentiment real de minimalism in casa dvs., incalzirea prin pardoseala este pentru dvs., cea mai buna solutie, in mod evident. Radiatoarele si alte solutii de incalzire sunt cunoscute pentru ca ocupa cantitati mari de spatiu in fiecare camera din interiorul apartamentului sau al casei.

Utilizarea unui sistem de incalzire prin pardoseala in casa sau apartamentul dvs. va asigura ca puteti ramane confortabil, fara dispozitive de incalzire obstructive expuse. Cu sistemul complet ascuns sub podea, puteti fi siguri ca locuinta dvs. va fi lipsita de aglomeratie si calda pe parcursul acelor luni mai reci ale anului.

Rareori necesita intretinere

Atat solutiile de incalzire prin pardoseala electrica, cat si cele pe baza de apa necesita intretinere mica sau este posibil chiar sa nu necesite intretinere deloc datorita fiabilitatii lor. Cand este necesara intretinerea, puteti fi siguri ca acest lucru este de obicei extrem de ieftin, deoarece marea majoritate a problemelor pot fi rezolvate cu usurinta.

Ganditi-va doar cat de mult timp si bani ati putea economisi schimband solutia conventionala de incalzire, cu incalzirea prin pardoseala. Gata cu intretinerea costisitoare sau facturile excesive de incalzire. Practic acesta poate fi considerat un lux la care am fi putut visa doar inainte de inventia incalzirii prin pardoseala.

Igiena

Radiatoarele si incalzirea prin convectie lasa pardoselile reci, ceea ce va lasa casa deschisa la umezeala care apare la nivelul solului. Conditiile de frig si umezeala sunt terenul ideal de reproducere pentru acarienii de praf, iar prevenirea unor astfel de conditii poate fi dificila in cele mai bune momente.

Veti fi bucurosi sa stiti ca, prin utilizarea incalzirii prin pardoseala, toti acarienii de praf si alte insecte vor avea o perioada dificila de reproducere. Tehnologia asigura faptul ca solul este pur si simplu prea cald si uscat pentru ca insectele sa prospere.

Poate fi folosit cu aproape orice suprafata de podea

S-ar putea sa va ganditi: „Ei bine, toate acestea sunt lucruri care cu adevarat suna grozav, dar parchetul meu este potrivit pentru incalzirea prin pardoseala?” Raspunsul este cel mai probabil: da, este! Marea majoritate a oamenilor considera ca sistemele de incalzire prin pardoseala sunt potrivite doar pentru tipuri de pardoseala foarte specifice, cum ar fi suprafetele solide.

Ei bine, sistemele de incalzire prin pardoseala sunt potrivite pentru a fi plasate sub lemn de esenta tare, sub parchet laminat, viniluri, sub placi ceramice si pardoseli din piatra.

Asadar, tinand cont de toate cele discutate in randurile anterioare, este cat se poate de evident faptul ca a sosit momentul sa optati pentru

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…