Mașina de găurit și înșurubat cu doi acumulatori Troy – Pentru o muncă ușoară cu rezultate profesionale

0 Shares
0
0
0

Pentru ca un dulap să nu se prăbușească la prima adiere a vântului, trebuie înșurubat bine. Nu este diferit de majoritatea mobilierului. Nici vestiarul din hol sau oglinda din baie nu s-ar lipi de perete fără șuruburi. 

Pentru a-și face munca mai ușoară, majoritatea meșterilor folosesc mașina de găurit și înșurubat cu doi acumulatori Troy, adică mașina care funcționează cu doi acumulatori reîncărcabili, independentă de sursa de alimentare. 

Această mașină care nu numai că înșurubează, ci și găurește, este potrivită pentru tine, mai ales dacă nu ești un profesionist, dar obișnuiești să-ți faci singur treburile în gospodărie.

Mașina de găurit și înșurubat fără fir

Cele mai populare instrumente de astăzi, sunt cele fără fir. Nu este de mirare, deoarece combină un burghiu și o șurubelniță fără fir într-un singur instrument. Mașina de găurit și înșurubat cu doi acumulatori Troy are o cutie de viteze cu două trepte și 20 de reglaje.

Angrenajul lent este utilizat pentru înșurubare, iar angrenajul rapid este utilizat pentru găurire. Pentru a face față diferitelor tipuri de șuruburi, mașina este dotată cu capete de șurubelnițe adecvate. 

În plus, mandrina de găurit permite fixarea burghielor de toate dimensiunile obișnuite. Modelul este un dispozitiv de calitate superioară și este alimentat de un acumulator. Pentru a ajunge la puterea unui burghiu convențional, mașina de găurit și înșurubat are o putere de până la 25 W.

Șurubelnița fără fir

Mini șurubelnițele dispozitivului sunt concepute doar pentru înșurubare. Cuplul este destul de eficient pentru a fi utilizat atât la găurit, cât și la înșurubat. Doar șurubelnițele pure nu au mandrină de găurit, ci doar un suport magnetic pentru biți, cu o priză hexagonală pentru atașarea șuruburilor. 

Mașina de găurit și înșurubat cu doi acumulatori Troy impresionează prin dimensiunea redusă și greutatea redusă de doar 1 kg, fiind ideală pentru înșurubarea în locuri greu accesibile. 

Spre deosebire de instrumentele cu fir, bateria dispozitivului este situată ca un accesoriu plug-in schimbabil pe mânerul dispozitivului. 

Aceasta are avantajul că munca nu trebuie oprită, deoarece, dispozitivul vine cu 2 baterii interschimbabile și în timp ce o baterie se încarcă, cealaltă poate fi utilizată pentru muncă. Durata de încărcare a bateriei este de 60 de minute.

Funcția de găurit

Mașina de găurit și înșurubat cu doi acumulatori Troy fără fir este similară cu aspectul burghielor convenționale fără fir. Ca și în cazul șurubelniței, se generează o forță pulsatorie în direcția axei. 

Aceasta exercită o presiune mai mare, ceea ce este deosebit de avantajos atunci când găurești materiale dure, cum ar fi betonul sau piatra. Controlul de viteză încorporat face ca mașina de găurit și înșurubat fără fir să fie un instrument universal. 

Ea înșurubează și găureşte aproape toate materialele obișnuite. Lucrul cu o șurubelniță convențională este obositor și vei progresa foarte încet. Deci, dacă obișnuiești să asamblezi singur lucrurile în casă sau ești un profesionist, ai nevoie de  mașina de găurit și înșurubat cu doi acumulatori Troy.

Mai mult decât atât, acest instrument dispune de iluminare LED, ceea ce o face potrivită pentru lucrul în zonele cele mai puțin accesibile.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…