Cantece clasice pentru dansul mirelui cu mama sa

0 Shares
0
0
0

Pentru o nunta ca-n povesti este bine sa alegeti o formatie nunta Bucuresti. Pentru a face acest lucru nu trebuie decat sa intrati pe www.mihaidinescu.ro. Formatia nunta Bucuresti a lui Mihai Dinescu este una dintre cele mai profesioniste din tara.

Exista foarte multe momente emotionante in cadrul unei nunti, insa doar primul dans, acela dintre mire si mireasa  are mai mult potential decat dansul dintre mama si mire sau tata si mireasa.

Atunci cand sunteti in cautarea piesei perfecte pentru a reflecta legatura profunda dintre un parinte si un copil, sunteti pe cale sa orchestrati un moment ce va ramane in memorie pentru mult timp. Pentru dansul mama-fiu, alegeti cantece care sa reflecte relatia dintre cei implicati. Nu trebuie sa fie un cantec de familie favorit, insa ceva legat de titlu, versuri sau melodie trebuie sa aiba semnificatie personala si, in acelasi timp, sa rezoneze si cu invitatii. Iata cateva dintre alegerile noastre.

Sunrise, Sunrise – Steve Kirwan

Nicio lista de melodii pentru dansul dintre mama si fiu nu ar fi completa fara acest cantec din musicalul de pe Broadway si adaptarea acestuia din 1971, „Fiddler on the Roof”. Cantecul este despre trecerea timpului, schimbari si, ei bine, viata.

Nu trebuie sa fii specialist in spectacole ca sa-ti dai seama cat de adecvata este alegerea unui astfel de cantec pentru un astfel de dans. Daca sunteti de parere ca aceasta melodie este putin prea ascultata, ganditi-va astfel: nuntile sarbatoresc traditii si nu este nimic mai traditional, atunci cand oamenii se casatoresc, decat pastrarea unui moment pentru reflectarea asupra sensului vietii.

What a Wonderful World – Louis Armstrong

Scris de catre Bob Thiele si inregistrat pentru prima data in 1968, „What a Wonderful World” este un cantec optimist, perfect pentru inveselirea invitatilor. Aceasta melodie reprezinta o alegere eleganta si atemporala pentru o receptie cu vibratii de jazz. Aceasta are doar un strop de melancolie, ceea ce o face sa nu fie prea sentimentala. Este o alegere inspirata pentru orice echipa de dans mama-fiu.

Greatest Love of All – Whitney Houston

De pe albumul ei „Whitney”, „Greatest Love of All” a fost initial partea B a single-ului „You Give Good Love”. A atins locul 1 in topurile pop americane in 1986. Cu toate acestea, Houston nu a fost singura care a vazut potentialul acestui cantec ispirational. Scris de Michael Masser si Linda Creed, „Greatest Love of All” a fost inregistrat pentru prima data in 1977, de catre George Benson pentru un film biografic despre Muhammad Ali.

Because You Loved Me – Celine Dion

Scris de Diane Warren pentru filmul „Up Close & Personal”, melodia „Because You Loved Me” a castigat premiul pentru cel mai bun cantec scris pentru un film, la cea de-a 39 decernare a Premiilor Grammy, in 1997. Acesta reprezinta, de asemenea, unul dintre cantecele de semnatura ale lui Celine Dion. O confirmare emotionala a increderii in parinti, aceasta melodie poate fi foarte binevenita in cadrul unei receptii.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…