Ce miracol a reusit Vanessa Youness Amal?

0 Shares
0
0
0

V-ati gandit oare vreodata in viata ca, daca exista rabdare, incredere si bunavointa, nimic nu este imposibil? Probabil pare greu de crezut, insa Vanessa Youness Amal a reusit sa demonstreze acest lucru.

Inca din perioada studentiei, care pentru foarte multi tineri este cea mai frumoasa etapa a vietii, Vanessa Youness Amal a inceput sa se confrunte cu o grava problema de sanatate. A fost diagnosticata cu scleroza multipla la doar 22 de ani, cand era in floarea vietii si cand se specializa in chirurgie reconstructiva posttraumatica.

Scleroza multipla sau SM, dupa cum mai este cunoscuta, este o boala cronica degenerativa, adesea episodica a sistemului nervos central, marcata de distrugerea necompletata a mielinei care inconjoara si izoleaza fibrele nervoase, care apare de obicei la varsta adulta tanara si se manifesta prin una sau mai multe deficiente neuronale si musculare usoare pana la severe, ca slabiciune spastica in una sau mai multe membre, pierderi senzoriale locale, disfunctii ale vezicii urinare sau tulburari de vedere.

Sistemul nervos central, care este alcatuit din creier si maduva spinarii, contine nervi care actioneaza ca sistem de mesagerie al corpului. Fiecare nerv are o acoperire grasa de mielina care serveste ca izolare, care ajuta la transmiterea impulsurilor nervoase (mesaje) intre creier si alte parti ale corpului. Odata ce mielina intr-o anumita zona a fost deteriorata, functia nervoasa normala este perturbata si se pot observa o serie de simptome.

Daca va intrebati care sunt motivele datorita careia o persoana sufera de aceasta afectiune, vestea proasta este ca nu exista o cauza anume care declanseaza boala. Se crede ca o combinatie de factori genetici, virusi, factori de mediu sau alti factori, conlucreaza impreuna, iar rezultatul este aparitia sclerozei multiple.

Un alt lucru infiorator este acela ca nu exista tratament al sclerozei multiple care sa fie recunoscut in medicina alopata. In aceste conditii, pentru orice persoana diagnosticata cu aceasta boala, primirea diagnosticului provoaca un adevarat soc emotional.

Vanessa Youness Amal insa nu s-a lasat distrusa de primirea diagnosticului. In timp ce alti tineri probabil ar fi intrat chiar in depresie si si-ar fi pierdut orice speranta la viata, dr. Vanessa Youness a dorit sa lupte pentru propria viata.

A si reusit sa invinga boala, insa nu singura, ci ajutata de doctorul Stefan Stangaciu, cel care printre altele este si presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie. Acest medic a reusit sa o impresioneze pe Vanessa, spunandu-i ca nu va ajunge niciodata in scaunul cu rotile din cauza bolii, si s-a tinut de promisiune.

Respectand planul de tratament al doctorului Stefan Stangaciu, Vanessa Youness Amal a reusit ceea ce la inceput parea imposibil: sa se vindece de o boala fara leac. Din acest motiv, se poate spune ca exista miracole, iar dovada vie a unui miracol este Vanessa Youness Amal.

Dupa ce s-a vindecat complet de boala, Vanessa a creat clinica YOUness a Vanessei Youness, dar si Fondul de investitii Younessm sau Fundatia Youness, prin care este alaturi de pacientii care sufera de aceasta boala si nu numai.

Dupa 11 ani de la primirea diagnosticului, a decis sa lanseze cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”. La fel ca si in perioada de vindecare, si la lansarea cartii, doctorul Stefan Stangaciu i-a fost alaturi.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…