Ce sunt marturiile pentru nunta si cand se pot oferi

0 Shares
0
0
0

Nunta este un eveniment extrem de important si este tratat cu foarte mare seriozitate, fiind un motiv de sarbatoare pentru toata familia. Mai ales in Romania, acest eveniment este unul dintre cele mai asteptate, urmate de catre botez si aniversari.

De-a lungul timpului au evoluat mai multe aspecte cu privire la casatoria dintre miri, dar oferirea cadoului de nunta sub forma de bani a ramas neschimbata.

Gesturile invitatilor precum si participarea lor la nunta este rasplatita de miri prin marturiile de nunta. Marturiile pentru nunta se ofera drept multumire pentru invitati.

Aceste daruri sunt oferite celor ce au participat la un eveniment atat de important pentru cei doi miri, pentru a le multumi pentru faptul ca i-au onorat cu prezenta.

Marturiile pentru nunta se ofereau inca din timpuri stravechi, iar in cazul in care invitatii nu le primeau pe parcursul nuntii, miri le trimiteau la domiciliu dupa intoarcerea din luna de miere.

Inainte, marturiile pentru nunta constau in prajiturele sau bomboane, cutiutele erau cele ce atrageau cel mai mult atentia. Cutiutele ce contineau prajiturelele sau bomboanele erau confectionate din aur sau argint (daca familia era mai instarita) sau erau saculeti din organza – saculeti ce se folosesc si astazi.

Se obisnuia ca mirele sa-i ofere sotiei sale o astfel de marturie in semn de iubire eterna si prosperitate in viitoarea lor viata de cuplu.

Astazi lucrurile stau diferit – mirii cauta marturii cat mai deosebite pentru a impresiona invitatii si pentru a-i multumi pe toti. De cele mai multe ori, marturiile pentru nunta necesita timp de cercetare pentru a le alege pe cele mai potrivite, dar acum poti elimina aceasta problema.

La noi poti gasi marturii nunta sau botez, care sa impresioneze invitatii si sa fie pastrate mult timp dupa incheierea evenimentului.

Poti alege dintr-o gama larga de marturii, multicolore sau intr-o singura culoare, de metal, ceramica sau cristal, seturi mire si mireasa si o multime de cutiute pentru a ambala marturiile.

Atunci cand te hotarasti sa cauti marturii pentru nunta trebuie sa tii cont in primul rand de bugetul de la care pornesti. Apoi arunca o privire la marturiile pe care le-ai primit de la alte nunti si vei stii ce sa cumperi si ce sa nu.

Cu siguranta nu vrei sa platesti pentru marturii care vor ajunge intr-un sertar inchis sau chiar mai rau, la cosul de gunoi, asadar trebuie sa oferi marturii utile. Marturiile utile variaza in functie de pret, culoare si intrebuintare.

Printre cele mai folositoare marturii se numara: ramele foto, deschizatoarele pentru sticle, dop pentru sticla de vin, solnite mire si mireasa, brelocurile, precum si ornamentele din cristal.

Marturiile pentru nunta trebuie alese cu grija pentru a nu da gres in achizitionarea lor. Este cert ca nu poti multumi pe toata lumea, dar poti incerca.

Alegerea acestor mici daruri ar trebui sa fie o treaba de cuplu, pentru ca invitatii vor fi din partea amandurora, asadar cine isi cunoaste mai bine proprii prieteni? Marturiile pentru nunta se pot pune pe masa in dreptul fiecarei familii sau se pot oferi la plecare.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…