Ce sunt scaunele auto Kiddy?

0 Shares
0
0
0

Scaunele auto marca Kiddy sunt printre cele mai apreciate scaune auto pentru copii. An de an, Kiddy stabileste noi standarde in ceea ce priveste siguranta celor mici. Pentru mai bine de 30 de ani, siguranta copiilor in masina a fost de prioritatea companiei Kiddy. Producatorul de scaune auto inovatoare pentru copii, carucioare si accesorii este acum reprezentat in peste 40 de tari.

Cercetarea, dezvoltarea si utilizarea de materiale high-tech reprezinta baza unei strategii corporatiste al carei scop etic poate fi rezumat intr-o singura propozitie: siguranta fara compromisuri pentru copii.Inspirata de aceasta filozofie ambitioasa, compania Kiddy produce scaune auto pentru copii intr-un format de inalta performanta tehnologica si de siguranta.

In prezent, Kiddy este singura companie din industria de copii ale carei scaune auto sunt recomandate si testate de catre Asociatia Forumului pentru un Spate Sanatos – Un stil de Viata mai Bun precum si Asociatia Federala a Scolilor Germane. Scaunul auto Cruiser Pro de la Kiddy este un produs premiat la testele de siguranta si calitate din Germania gratie sistemului unic de ajustare cu o singura mana dar si datorita tehnologiei Thermotex care lasa pielea bebelusului sa respire, evitand astfel transpiratia in timpul calatoriei.

Scaunul este dotat cu o tetiera foarte confortabila, huse detasabile si lavabile, sezut extensibil pentru un plus de confort si sistem de inclinare al scaunului. Este recomandat grupei 2-3 (15- 36 kg) si se poate utiliza de la aprox 4 ani , pana la 12 ani. Un alt scaun premiat in repetate randuri este scaunul auto Guardian Pro 2, un model unic care creste odata cu copilasul tau. Scaunul ofera siguranta maxima gratie sistemului avansat de protectie in caz de impact lateral si riscului scazut de manevrare incorecta. Materialele din care este confectionat absorb socurile si fac din acest model unul foarte confortabil si sigur.

Acest scaun este recomandat pentru copiii de la 9 la 36 kg. Scaunul este conceput pentru a fi reglabil atât în înaltime cat si in latime, în acelasi timp, printr-o simpla strangere cu o singura mâna a mânerului de pe spatele scaunului. Prin urmare, scaunul “creste” impreuna cu copilul, de la vârsta de 9 luni la 12 ani, garantând performanta excelenta a tehnologiei sofisticate de securitate Kiddy în orice moment.

In 2012 scaunul auto cu system de prindere Isofix Guardianfix Pro 2 pentru grupele 1, 2 si 3 a castigat locul 1 la testele de siguranta Stiftung Warentest din Germania. Toate scaunele auto Kiddy primeaza prin ergonomia sofisticata pentru copil si de o manipulare inteligenta si usora pentru parinti, oferind o constructie remarcabil de usoara si un mecanism inovator pentru o reglare usoara.

Datorita acestor caracteristici, problemele de spate pot fi evitate, atat pentru copii cat si pentru parinti. Materialele utilizate la scaunele auto pentru copii Kiddy sunt testate pana la uzare inainte de a fi aprobate pentru productia in masa. In afara de mai multi factori, cum ar fi rezistenta la abraziune si de compatibilitate cu mediul inconjurator, toleranta copilului la substantele incluse, precum si rezistenta la foc, sunt de importanta deosebita pentru compania Kiddy.

In acest caz, Kiddy trebuie sa respecte anumite norme si reglementari prevazute de organul legislativ german pentru industria auto, in ceea ce priveste reactia la foc a materialelor utilizate in interiorul automobilelor. Numai daca aceste materiale se ridica la standardele noastre de inalta calitate, vor primi aprobarea pentru scaunele auto pentru copii Kiddy.

Pe internet, pe langa celebrele scaune auto Kiddy, scaune care au facut cunoscut acest brand in intreaga lume, gasiti si accesorii care va vor ajuta sa folositi mai usor scaunele de masina si care vor oferi si mai multa siguranta puiului dumneavoastra atunci cand sunteti la plimbare cu masina.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…