Ce firma ofera cele mai bune servicii SEO?

0 Shares
0
0
0

Crezi sau nu, 90% din firmele care ofera servicii de optimizare SEO recurg la practici care mai mult afecteaza site-ului pe care il ai, decat il ajuta. E mai mult decat important sa gasesti firma care face parte din cei 10% care ofera servicii calitative de optimizare SEO in Brasov, de exemplu.

Pentru firma pe care o gasesti pe DanBradu.com, servicii de calitate inseamna un sistem implementat in asa fel incat sa fie in concordanta cu cerintele cerute de Google. De ce e important acest lucru? Pentru ca daca nu se procedeaza corect, daca optimizarea nu este facuta in mod corespunzator, asupra site-ului tau se pot abate o multime de penalitati.

In cele ce urmeaza vom vorbi despre ce anume ii face pe cei de la DanBradu.com sa faca parte din cei 10% care stiu cu adevarat ce inseamna SEO.

Promovare pe site-uri de renume

Articolele scrise de specialistii de la DanBradu sunt promovate pe mai bine de 110 site-uri. Aceste site-uri sunt cu vechime intre 1 si 13 ani, ceea ce inseamna ca au o notorietate pe piata. De asemenea, multe dintre ele au page rank mare (intre 1 si 5). Totodata, site-urile pe care vor fi publicate articolele sunt din mai multe domenii, cum ar fi .ro, .com, .org, ceea ce inseamna diversitate. Toate aceste site-uri sunt 100% diferite, ceea ce iti va aduce doar beneficii.

Articole de calitate

Articolele cu ajutorul carora vor fi trimisi vizitatori pe site-ul tau sunt scrise la un nivel de calitate superior. Ele sunt bine documentate si au un continut unic si interesant pentru cititori.

Promovare Social Media

Pentru ca tot mai multe persoane folosesc retelele de socializare este esential sa se faca promovare pe acestea. In ceea ce priveste Facebook-ul, compania are pagini de Facebook cu peste 200.000 de fani (per total) si mai bine de 150 de grupuri de Facebook, peste 2500 de followers pe Twitter, peste 750 de persoane interesate pe Google + si peste 600 de contacte pe LinkedIn. Dupa cum vezi cei de la DanBradu.com sunt deja cunoscuti in mediul online, ceea ce inseamna ca da bine sa fii promovat de ei.

Promovare pe site-uri proprii

Compania DanBradu.com are peste 110 site-uri personale ceea ce inseamna ca nu face spam pe alte site-uri. Se lucreaza asadar 100% cu resurse proprii, ceea ce e extrem de bine.

Alte servicii

Pe langa faptul ca vei beneficia de cele mai calitative servicii SEO, tot aceasta firma se poate ocupa si de partea de web design, ceea ce inseamna ca iti pot crea site-ul la o calitate de dorit.

Pentru mai multe detalii care te-ar putea interesa, intra pe site si ia legatura cu specialistii. Acestia sunt foarte amabili si te vor ajuta imediat cu problema pe care o ai. Mai mult decat atat, intrand pe site vei gasi si o sectiune de Forum de pe care poti afla o multime de lucruri, dar poti beneficia si de audit SEO gratuit. Convinge-te si tu ca sunt cei mai buni..

0 Shares
You May Also Like