Tu ce stii despre optimizarea SEO?

0 Shares
0
0
0

Termenul de SEO a aparut pentru prima data in anii 90, si vine ca o prescurtare pentru expresia Search Engine Optimization, care in traducere libera inseamna optimizarea motoarelor de cautare.

Odata cu aparitia internetului, si a diverselor site-uri, au aparut si motoarele de cautare, care in prezent reprezinta o sursa importanta a traficului pentru site-urile web.

Odata cu aparitia site-utilor web dar in special odata cu aparitia motoarelor de cautare, specialistii din domeniu, au inteles faptul ca aceste site-uri trebuiesc controlate, pentru a avea o mai mare vizibilitate in motoarele de cautare.

Optimizarea SEO are loc prin ameliorarea si controlarea criteriilor de “rank-are”, care duc la o mai buna pozitionare in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare. In functie de aceasta rank-are, optimizarea SEO poate sa fie de doua tipuri, si anume optimizare interna si optimizare externa.

Internetul are un potential comercial urias, iar din acest motiv au aparut si spammeri, care manipuleaza imoral si ilegal criteriile de rank-are pentru a le fi mai vizibile site-urile pe motoarele de cautare.

Aceste metode pot sa fie folositoare pe termen scurt, insa pe termen lung nu prea au sanse de izbanda datorita faptului ca motoarele de cautare se lupta din greu pentru a elimina orice potentiala gaura din sistem.

Referitor la tehnicile de moralitate utilizate pentru promovarea SEO, acest proces de promovare poate sa fie impartit in trei categorii:
    white hat SEO ( SEO palarie alba);
    black hat SEO ( SEO palarie neagra);
    grey hat SEO ( SEO palarie gri).

Odata cu evolutia internetului, a evoluat si notiunea de SEO, motiv pentru care aceasta notiune cuprinde in acest moment si alte metode care duc la cresterea traficului unui site.

Ei bine, chiar si pe piata din Romania, nu doar in strainatate sunt companii care activeaza in acest domeniu.

In legatura cu informatiile mai sus mentionate, trebuie specificat faptul ca SEO nu se rezuma doar la un continut excelent sau numai la optimizarea unui site.

SEO nu este nici magie si nici nu inseamna manipulare, ci mai degraba reprezinta o combinatie reusita  intre magie, poezie si stiinta.

Deci este important de stiut faptul ca principalul obiectiv al SEO nu este unul plictisitor, ci mai degraba as spune ca SEO te ajuta sa te promovezi intr-un mod cat mai eficient.

Ei bine, acestea fiind spuse, in cazul in care detii un magazin online de unde oamenii isi pot achizitiona tot felul de produse, de la articole textile, si pana la scule si unelte profesionale, sau orice alte materiale de constructii, atunci cu siguranta ai nevoie ca site-ul tau sa fie promovat de catre o companie SEO cat mai cunoscuta.

Si la noi in tara sunt mai multe astfel de companii, insa in momentul in care alegi sa iti promovezi site-urile trebuie sa alegi sa colaborezi cu o companie de succes, unde profesionalismul si seriozitatea nu lipsesc.

In cazul in care vrei ca site-urile tale sa sa fie promovate, iar astfel sa aiba o mai buna vizibilitate in motoarele de cautare, nu trebuie sa faci altceva decat sa accesezi http://danbradu.com iar expertii de la aceasta companie vor face tot posibilul pentru ca site-urile tale sa fie cat mai sus pozitionate in motoarele de cautare, iar astfel traficul de pe site-urile tale va creste considerabil.

0 Shares
You May Also Like