Cum aducem trafic pe site-ul nostru?

0 Shares
0
0
0

In acest articol va prezentam cateva metode care sigur va vor aduce trafic organic pe un site abia facut. Daca vreti mai mult trafic incercati optimizare seo Cluj.

Gasiti o nisa care va stabili un public tinta caruia sa va adresati. Nisarea nu face altceva decat sa va creasca sansee sa aveti un trafic de clitate pe site si de asemenea sa va puteti diferentia de cei din jur.

Investiti in hosting de calitate, fara erri de codare sau fara incarcarea greoaie a paginilor web. Creeati o baza de date cu cuvinte cheie de baza si principale care sa va defineasca nisa precum cele long tail si orice este adiacent si relevant si care are legatura cu nisa.

Programati si stabiliti un sistem cat mai clar de postari pe site si incercati sa nu deviati de la el. De asemenea va recomandam sa va ganditi fiecare postare si sa o priviti ca pe un intreg ce va poate aduce trafic si linkuri.

Aveti grija sa fiti vizibil pe dispozitivele mobile, pe telefoane si pe tabletele inteligente si sa aveti un site prietenos cu dispozitivele mobile si o formatare corespunzatoar dar si meniuri speciale si poze reduse ca si dimensiune si compresate.

Va recomandam sa va axati pe ce este important si sa formatati headline-urile, descrierile meta, si subtitlurile, sa includeti cuvinte cheie principale si sa incercati sa fiti descriptiv si succint dar si foarte flexibili.

Nu va rezumati numai la postari scurte si incercati uneori sa mai introduceti si postari de dimensiuni mai mari. De asemenea ar trebui sa formatul postarilor sa fie cat mai diferit si sa includeti postari video, cu link, cu imagini, si galerii de imagini dar si orice altceva va poate atrage atentia.

Aveti grija sa aveti o structura interna pentru linkuri cu o logica si cat mai bine organizate pentru ca experienta userilor sa fie cat mai buna si cat mai simpla. Scrieti despre lucruri actuale si incercati sa propuneti si informatii noi si de calitate pentru cei care citesc.

Puteti face infografice care sa atraga, care sa fie interactive si interesante. Daca nu vreti sa pierdeti mult timp facand lucruri in flash sunt si online mute instrumente pentru infografice interactive smart care sa se posteze pe site-uri imediat dupa ce au fost facute.

Punteti cat mai multe articole care sa includa si filmulete de pe Youtube cae sa fie cat mai relevante pentru tematica de pe site.

Cautati bloguri dar si site-uri care se afla pe aceeasi nisa si raspundeti postarilor. Includeti si adresa site-urilor in comenarii si interactionati mult cu cei care comenteaza acolo. Puteti sa puneti articole interesante si pe alte siteuri din aceeasi nisa care au autoritate mare si pe care cei din grupul tinta le urmaresc constat.

Utilizati formurile pentru a discuta pe teme care tin de aceeasi nisa si puneti in semnatura ori la finalul posatilor referinte spre articolele care au legatura cu acest subiect.

Identificati care este continutul popular pentru nisa pe care sunteti si produceti continut in acest sens.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…