Ecranul tactil in service gsm

0 Shares
0
0
0

Telefoanele inteligente sunt dispozitive sensibile care au un display foarte generos, touchscreen mare si acestea trebuie protejate de orice situatii in care se pot sparge sau deteriora.

Daca insa se intampla vreun accident nedorit, trebuie sa mergeti in service gsm care va ofera reparatii ale ecranului tactil prin echipa de tehnicieni de care dispune si piese de cea mai buna calitate.

Ce faceti daca s-a crapat ecranul smartphone-ului dumneavoastra? Bineinteles ca va putea fi inlocuit cu unul nou. Inainte de toate va explicam cum este structurat un ecran tactil. Ecranul unui smartphone este alcatuit dintr-un strat exterior din sticla si un touchscreen Super Amoled capacitiv.

Senzorul tactil este integrat in ecranul telefonului si nu este suprapus cu acesta. Touchscreen-ul si stratul exterior de sticla sunt alipite ermetic unul de celalalt, pentru ca display-ul sa fie extrem de subtire si sa aiba o greutate foarte mica.

Atunci cand display-ul smartphone-ului este foarte deteriorat, se poate opta doar pentru schimbarea sticlei. Bineinteles se poate opta si pentru varianta schimbarii atat a sticlei, cat si a touchscreen-ului.

Dificultatea inlocuirii ecranului tactil depinde de modelul de smartphone. In cazul unor modele de telefoane, montarea unui nou touchscreen poate fi destul de dificila, din cauza acestuia si a stratului exterior de sticla care sunt suprapuse ermetic. Pentru a realiza aceasta operatiune veti avea nevoie de indemanare si de ustensile speciale, pentru a putea separa sticla de ecranul Amoled.

Daca doriti sa inlocuiti intreg display-ul, va fi mai simplu, deoarece nu va mai trebui sa separati cele doua straturi suprapuse. Dar in situatiile nefericite, in care incercarile de inlocuire a ecranului sau touch-ului nu sunt reusite, este necesar sa cumparati un ecran nou si sa repetati operatiunea de inlocuire, dar cel mai simplu ar fi sa mergeti la un service gsm pentru a nu deteriora si mai mult telefonul.

Telefoanele mobile mai noi se remarca printr-o durata de viata crescuta si performante crescute, insa incidentele in care sunt implicate telefoanele sunt tot mai frecvente. Fie ca acestea sunt scapate din mana accidental sau pur si simplu sunt atinse din greseala cu obiecte foarte dure, acestea se pot deteriora, fiind necesara o reparatie destul de costisitoare.

Datorita importantei deosebite pe care o detine un ecran tactil capacitiv, utilizatorii unui telefon trebuie sa acorde o atentie sporita protejarii si totodata prelungirii duratei de viata, dar in cazul producerii oricarui tip de deteriorare, sa stie ca cea mai buna solutie nu este o reparatie neprofesionista realizata acasa, ci o reparatie intr-un service Gsm autorizat.

Ecranul tactil merita cea mai mare atentie, fiind de fapt piesa de baza la telefoanele inteligente, deci orice utilizator trebuie sa fie foarte atent sa nu il deterioreze si sa ii asigure garantia reparatiilor, daca este cazul, pentru ca telefonul sa fie intotdeauna functional, prin functiile furnizate de atingerea acestui ecran tactil.

Deci a fi atent cu ecranul tactil este in sarcina oricarui posesor de smartphone, a-l folosi cu maxima grija este din nou in sarcina acestuia, si a merge in service pentru reparare este urgenta in situatiile de nedorit.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…