Cum iti ajuti copilul sa invete limba engleza?

0 Shares
0
0
0

Pentru unii copii, a invata o limba straina este cu siguranta o placere sau de ce nu, chiar un dar.

Copiii pot sa invete si sa vorbeasca cu usurinta in viata de zi cu zi pe langa limba romana alte  trei sau patru limbi. Capacitatea unui copil in ceea ce priveste invatarea de cuvinte sau expresii noi poate sa fie nelimitata, sau limitata datorita mediului in care el creste.

Se spune despre acei copii care inca de la varste fragede invata o limba straina ca au intonatia si pronuntia  limbii respective.

In cazul in care vrei ca si copilul tau sa invete o limba straina, cel mai indicat ar fi ca el sa invete limba engleza pentru ca aceasta este o limba de circulatie internationala, si cel mai important este ca mai nou chiar si pentru a avea un job bun este necesar sa vorbesti cursiv aceasta limba.

Daca si copilul tau vrea sa vorbeasca fluent limba engleza, atunci solutia ar fi ca el sa fie inscris si sa participe la asa numitele cursuri engleza copii.

De ce sa alegi pentru copilul tau un astfel de curs? Raspunsul este unul concret, si anume ca un copil are o mare capacitate de a asimila si a absorbi la fel ca un burete, toate notiunile care ii sunt predate la acest curs.

La aceste cursuri, copiilor le este foarte usor sa invete limba engleza deoarece profesorul isi indreapta toata atentia asupra lor, ceea ce nu se intampla de exemplu la scoala, acolo profesorul fiind nevoit sa invete o clasa intreaga.

Inca un motiv pentru care sa va inscrieti copiii la aceste cursuri ar fi faptul ca ei nu se rusineaza de adulti in timp ce invata o limba straina, iar asimilarea de cunostinte cu siguranta o sa le aduca o serie de avantaje emotionale. De exemplu o sa experimenteze succesul personal, o sa capete incredere si o sa fie mandrii de ei.

Cu cat incep acest curs de la o varsta mai frageda cu atat este mai bine pentru ei, deoarece invata totul fara inhibitii, ei avand tendinta de a rosti cu voce tare tot ceea ce aud si invata, iar datorita spontaneitatii o sa invete sa vorbeasca fluent limba engleza foarte repede.

Tot la astfel de cursuri, suportul de curs pentru cei mici este unul audio si unul vizual, pentru ca micutii sa poata sa inteleaga cat mai repede si sa fie atrasi spre a invata notiuni noi. In aceasta perioada ei invata totul cu usurinta, iar pe cand o sa mai creasca nu o sa aiba probleme in a vorbi limba engleza.

In incheiere as vrea sa va spun ca daca va inscrieti copiii la aceste cursuri engleza, cu siguranta ei o sa aibe doar de castigat. O sa fie o experienta noua pentru ei, una placuta in care o sa invete ceva ce o sa le fie util in viata.

Datorita acestui curs o sa stapaneasca limba engleza, iar in cazul in care o sa viziteze o alta tara sau o sa isi caute un job bun unde o sa fie nevoit sa vorbeasca limba engleza, cu siguranta o sa se descurce fara probleme.

0 Shares
You May Also Like