Sfaturi pentru inchirierea unei masini

0 Shares
0
0
0

Ai nevoie de o masina in urmatoarea ta excursie? Inchirierea unei masini iti poate da libertatea si flexibilitatea atat de necesare atunci cand calatoresti, plus ca in unele parti ale globului, este unica modalitate viabila de a te deplasa. Vrei o masina in Timisoara? Cea mai buna firma de rent a car Timisoara poate fi gasita pe NovumTimisoara.ro.

Cu toate astea, inchirierea unei masini iti poate complica destul de mult excursia – mai ales daca incerci sa gasesti cel mai bun deal si sa cauti cele mai buni optiuni de asigurare. Citeste mai jos si vei gasi cateva sfaturi foarte folositoare, care te vor ajuta sa faci economii de bani si sa intelegi procesul de inchiriere, foarte rapid.

Alegerea unui vehicul.

Oriunde te-ai deplasa pe glob, vei gasi companii de inchiriere (unele cu sedii in toata lumea), ca de exemplu Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, National, Sixt and Thrifty sau Hertz.

Cu toate astea, in functie de locul in care alegi sa te deplasezi, este foarte posibil sa gasesti si companii de inchirieri locale, cu preturi mai avantajoase. Inainte de a te decide asupra uneia, cel mai bine este sa cauti review-uri despre compania respectiva, pentru a te asigura ca respecta toate standardele. Verifica intotdeauna site-urile online.

Acolo vei gasi cele mai bune informatii dar si pareri ale clientilor acestor companii, informatii despre preturi si posibile probleme intampinate de acestia, cu o anumita companie. Poti verifica site-urile majore (ca de exemplu Expedia, Kayak sau Priceline), dar este o idee buna sa verifici si website-urile companiilor locale (din tara unde planuiesti sa faci respectiva calatorie).

Pentru a-ti micsora rata, intreaba despre discount-urile posibile, despre anumite promotii si vezi daca te poti incadra in aceste programe. Daca prinzi un program de genul asta, este foarte posibil sa platesti mult mai putin. Daca esti angajatul unei companii care are obiceiul sa inchirieze masini, s-ar putea sa fii avantajat pentru ca firma ta are deja o rata negociata pentru inchiriere.

Verifica si acest lucru. Daca ai mai facut excursii de acest gen, ar fi foarte bine sa te afiliezi la programele de loialitate ale companiilor de rent-a-car, pe care le-ai ales in trecut. Astfel, te vei asigura ca vei beneficia de anumite discount-uri pe viitor, acele cupoane de fidelitate pe care le poti obtine pe site-urile lor oficiale.

O buna idee, este sa-ti creezi din timp o relatie cu o firma importanta de rent-a-car. Daca locuiesti langa o metropola din strainatate, este imposibil sa nu gasesti cateva astfel de firme, in zona ta. Cel mai bine ar fi sa colaborezi din timp cu acestia, pentru a beneficia mai tarziu de acele programe de fidelitate si de discount-urile aferente acestora. De asemenea, este foarte posibil sa obtii si anumite privilegii, cand vine vorba despre alegerea autoturismului pe care vrei sa-l inchiriezi (ti se vor oferi masini mai bune, mai noi, etc.). Astfel, vei fi informat din timp despre toate posibilitatile si practicile, fara a mai fi nevoie sa consulti toate datele, in momentul in care vrei sa pleci rapid.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…