De unde iti cumperi laptopul?

0 Shares
0
0
0

Se pare ca in ultimii ani, PC-urile nu au mai fost fost la mare cautare pe piata, motiv pentru care laptopurile au inceput sa fie din ce in ce mai cautate. Ei bine, in momentul in care vrei sa iti cumperi un astfel de echipament, prima si prima data, trebuie sa iti cunosti bugetul, pentru ca daca stii suma de bani pe care o ai, si pe care iti permiti sa o cheltuiesti pentru a cumpara un astfel de echipament, vei stii ceea ce trebuie sa cauti.

In al doilea rand, va trebui sa iti cunosti nevoile si dorintele, pentru ca doar tu vei stii care este laptopul ideal pentru tine. In functie de suma de bani pe care o ai la dispozitie, dar si de nevoilie tale, iti vei putea alege un model de laptop.

Atat pe piata de la noi din tara, cat si pe piata din strainatate, se pot gasi trei categorii de laptopuri, si anume modelele noi, modele refurbished si modele second hand.

Cele mai indragite de catre utilizatori, sunt evident modelele noi de laptopuri, si daca stam sa tinem cont de faptul ca acestea nu au mai fost folosite de catre altcineva inainte, atunci este de inteles de ce lumea le apreciaza foarte mult.

Preturile acestor modele de laptopuri noi, pot sa porneasca aproximativ de la 1000 de lei, insa acestea nu sunt foarte performante, ci mai degraba poti sa le folosesti pentru a naviga pe internet, ori pentru a vedea un film.

Echipamentele foarte performante insa, trebuie sa stii ca vor fi destul de costisitoare, insa si performantele acestora vor fi foarte mari. Vei putea sa gasesti tot felul de laptopuri noi, atat in magazinele de specialitate, cat si la o multime de magazine online.

Cele mai scumpe laptopuri noi, sunt fara doar si poate cele pentru gamming, deoarece acestea sunt special construite pentru pasionatii de jocuri pe calculator, iar performantele acestor echipamente sunt pur si simplu incredibile. Un astfel de echipament poate sa depaseasca lejer suma de 10 000 de lei.

Ei bine, a doua categorie de laptopuri care se regaseste pe piata, cuprinde modelele refurbished, si se pare ca in ultimul timp tot mai multi utilizatori cauta un astfel de model.

Aceste echipamente au fost achizitionate de catre marile companii in leasing, iar la expirarea contractului de leasing, au fost returnate producatorului, unde au fost testate si reconditionate, astfel ca un laptop refurbished poate sa fie cel putin la fel de performant precum unul nou.

Ce este important de stiut in cazul acestor echipamente, este faptul ca achizitionand un laptop de acest gen, vei putea chiar sa beneficiezi de o garantie pe viata pentru produs.

Ultima categorie de laptopuri cuprinde modelele second hand. Cei care vor un echipament foarte ieftin, isi vor indrepta mai mult ca sigur atentia spre un astfel de laptop. In cazul in care nu vei solicita foarte mult echipamentul, atunci poti sa alegi fara probleme un astfel de produs.

Asadar, in functie de buget, de nevoile tale si de preferinte iti vei putea alege modelul de laptop pe care il consideri potrivit pentru tine.

0 Shares
You May Also Like
Cum functioneaza turbosuflantele?

BlogCum functioneaza turbosuflantele?

Turbosuflanta este un element mecanic care indeplineste functia de a imbunatati atat performanta, cat si consumul motorului. Dupa…
Tipuri de brazi artificiali

BlogTipuri de brazi artificiali

Brazii artificiali de Craciun, pot fi de diferite tipuri: de pvc, sau polivinil, un material din care majoritatea…